Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Stiven Džerard - Moja priča

Stiven Džerard - Moja priča

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-89237-46-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

B8730

Broj strana:

446

Težina:

830 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

U Mojoj priči Stiven Džerard pokriva celu svoju igračku karijeru. Govori o čudu u Istanbulu iz 2005. godine, po mnogima jednom od najboljih finala Lige šampiona, najvažnijim utakmicama u karijeri, odnosu sa trenerima, poput Beniteza, Brendana Rodžersa, ali i Murinja i Fergusona, slavnim, ali i teškim trenucima, posvećenosti fudbalu i Liverpulu i samo Liverpulu.
Čitajući, saznaćete mnogo i o Suarezu, Toresu, Karageru, o okršajima sa Mančester junajtedom i Vidićem, Čelsijem i Ivanovićem, ali i o mnogim kako ličnim tako i profesionalnim pojedinostima koje se prvi put pominju u ovoj knjizi.
Kroz ovu knjigu nećete hodati sami - tu će uvek biti prisutan duh Enfilda i kopa, a vodiće vas kapiten crvenih - fudbaler kog je obeležio jedan klub i koji je obeležio jedan klub i jednu fudbalsku eru.
Iznad svega, ovo je neverovatna i dragocena priča o tome šta znači biti lojalan jednom klubu i kad je najlepše i kad je najteže - igrati, pa šta bude.
Srčana, hrabra i brutalno iskrena, Moja priča Stivena Džerarda je poslednja reč igrača kakvih više skoro i da nema - čoveka koji je veran svojoj reči i svom klubu isto koliko je veran sebi.
Stiven Džerard, nosilac Ordena Britanskog kraljevstva (MBE), legendarni je bivši kapiten Liverpula i engleske reprezentacije. Kao jedini igrač u istoriji koji je postigao golove u finalima FA kupa, Liga-kupa, UEFA kupa i Lige šampiona, on je inspiracija i za navijače i za fudbalere. Njegova lojalnost svom voljenom Liverpulu - kojem se pridružio kao osmogodišnjak i za koji je odigrao preko sedamsto utakmica - obezbedila mu je mesto među večnim velikanima Enfilda, a njegov neizbrisivi doprinos reprezentaciji ubedljivo ga je svrstao među najbolje fudbalere Engleske svih vremena.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U Mojoj priči Stiven Džerard pokriva celu svoju igračku karijeru. Govori o čudu u Istanbulu iz 2005. godine, po mnogima jednom od najboljih finala Lige šampiona, najvažnijim utakmicama u karijeri, odnosu sa trenerima, poput Beniteza, Brendana Rodžersa, ali i Murinja i Fergusona, slavnim, ali i teškim trenucima, posvećenosti fudbalu i Liverpulu i samo Liverpulu. Čitajući, saznaćete mnogo i o Suarezu, Toresu, Karageru, o okršajima sa Mančester junajtedom i Vidićem, Čelsijem i Ivanovićem, ali i o mnogim kako ličnim tako i profesionalnim pojedinostima koje se prvi put pominju u ovoj knjizi. Kroz ovu knjigu nećete hodati sami - tu će uvek biti prisutan duh Enfilda i kopa, a vodiće vas kapiten crvenih - fudbaler kog je obeležio jedan klub i koji je obeležio jedan klub i jednu fudbalsku eru. Iznad svega, ovo je neverovatna i dragocena priča o tome šta znači biti lojalan jednom klubu i kad je najlepše i kad je najteže - igrati, pa šta bude. Srčana, hrabra i brutalno iskrena, Moja priča Stivena Džerarda je poslednja reč igrača kakvih više skoro i da nema - čoveka koji je veran svojoj reči i svom klubu isto koliko je veran sebi. Stiven Džerard, nosilac Ordena Britanskog kraljevstva (MBE), legendarni je bivši kapiten Liverpula i engleske reprezentacije. Kao jedini igrač u istoriji koji je postigao golove u finalima FA kupa, Liga-kupa, UEFA kupa i Lige šampiona, on je inspiracija i za navijače i za fudbalere. Njegova lojalnost svom voljenom Liverpulu - kojem se pridružio kao osmogodišnjak i za koji je odigrao preko sedamsto utakmica - obezbedila mu je mesto među večnim velikanima Enfilda, a njegov neizbrisivi doprinos reprezentaciji ubedljivo ga je svrstao među najbolje fudbalere Engleske svih vremena.

Dodatne informacije

Izdavač Albion Books
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter