Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.232

Facebook slicica

Katalog

Stanje straha

Stanje straha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-455-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7598

Broj strana:

592

Težina:

920 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Milijunaš George Morton sprema se donirati milijune dolara najvećem svjetskom pokretu za očuvanje okoliša. Iznenada, na samu večer održavanja dobrotvorne priredbe objavljuje kako povlači donaciju, a malo nakon toga pogiba u prometnoj nesreći. Istovremeno, na različitim krajevima svijeta, na djelu su neobični, naoko nepovezani događaji: u malezijskoj džungli misteriozni kupac preuzima smrtonosnu tehnologiju napravljenu prema njegovim odredbama, u vodama oko Nove Gvineje u pogon je puštena mala istraživačka podmornica koju je iznajmila nepostojeća tvrtka, a u francuskom Institutu za more u Vissyju mladi istraživač umire pod čudim okolnostima.

Provokativni i uzbudljiv tehno-triler Michaela Crichtona, Stanje straha još jednom pokazuje fascinantnu autorovu sposobnost spajanja znanstvenih činjenica s beletristikom. Uzimajući u obzir brojna suprotstavljena mišljenja i stavove, doveo je u pitanje mnoge teorije, konkretno problem globalnog zatopljenja te pitanja ekologije kojima se u ovom romanu bavi na jedan sasvim drugačiji način. Kao i mnogo puta dosad, u sigurnim rukama ovog majstora bestselera, međusobno nespojivi elementi dovest će do zaključka od kojeg će vam zastati srce.

  • Originalni naziv: State of Fear
  • Prevodilac: Damir Biličić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Milijunaš George Morton sprema se donirati milijune dolara najvećem svjetskom pokretu za očuvanje okoliša. Iznenada, na samu večer održavanja dobrotvorne priredbe objavljuje kako povlači donaciju, a malo nakon toga pogiba u prometnoj nesreći. Istovremeno, na različitim krajevima svijeta, na djelu su neobični, naoko nepovezani događaji: u malezijskoj džungli misteriozni kupac preuzima smrtonosnu tehnologiju napravljenu prema njegovim odredbama, u vodama oko Nove Gvineje u pogon je puštena mala istraživačka podmornica koju je iznajmila nepostojeća tvrtka, a u francuskom Institutu za more u Vissyju mladi istraživač umire pod čudim okolnostima. Provokativni i uzbudljiv tehno-triler Michaela Crichtona, Stanje straha još jednom pokazuje fascinantnu autorovu sposobnost spajanja znanstvenih činjenica s beletristikom. Uzimajući u obzir brojna suprotstavljena mišljenja i stavove, doveo je u pitanje mnoge teorije, konkretno problem globalnog zatopljenja te pitanja ekologije kojima se u ovom romanu bavi na jedan sasvim drugačiji način. Kao i mnogo puta dosad, u sigurnim rukama ovog majstora bestselera, međusobno nespojivi elementi dovest će do zaključka od kojeg će vam zastati srce.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter