Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Stakleni grad

Stakleni grad

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1375-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5336

Broj strana:

409

Težina:

517 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Raskošna priča o prevari, izdaji i osveti u Parizu 1909. godine.

Pariz 1909: grad kontrasta i ambicije, ljepote i prevare…

Mod Hajton dolazi u čuvenu Akademiju Lafond da slika, ali i da pobjegne iz svog skučenog rodnog grada u Engleskoj. Skupila je svu snagu da pobjegne, ali Pariz guta novac. Dok njene kolege studenti uživaju u vrtoglavim radostima bel epoka, Mod zapada u siromaštvo i bijedu.

Gladujući i strahujući od još jedne hladne pariske zime, Mod prihvata posao družbenice mladoj i lijepoj Silvi Morel. Ali Silvi ima tajnu: zavisnica je od opijuma. Pošto je Mod uvučena u svijet elegantne raskoši Morelovih, njihove tajne postaju i njene.

Međutim, već prije Nove godine, zapljusnuće je velika prevara i gurnuti je u tamu što čeka ispod blještavih svjetlosti ovoga velikog grada.

Pisan sjajnim stilom, prekrasno tajanstvene atmosfere, Stakleni grad je priča o tajnovitosti i sramoti, o razumu i strasti, o prevari i osveti koja u vama odzvanja još dugo pošto ste okrenuli poslednju stranicu.

  • Originalni naziv: The Paris Winter
  • Prevodilac: Branislava Radević-Stojiljković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Raskošna priča o prevari, izdaji i osveti u Parizu 1909. godine. Pariz 1909: grad kontrasta i ambicije, ljepote i prevare… Mod Hajton dolazi u čuvenu Akademiju Lafond da slika, ali i da pobjegne iz svog skučenog rodnog grada u Engleskoj. Skupila je svu snagu da pobjegne, ali Pariz guta novac. Dok njene kolege studenti uživaju u vrtoglavim radostima bel epoka, Mod zapada u siromaštvo i bijedu. Gladujući i strahujući od još jedne hladne pariske zime, Mod prihvata posao družbenice mladoj i lijepoj Silvi Morel. Ali Silvi ima tajnu: zavisnica je od opijuma. Pošto je Mod uvučena u svijet elegantne raskoši Morelovih, njihove tajne postaju i njene. Međutim, već prije Nove godine, zapljusnuće je velika prevara i gurnuti je u tamu što čeka ispod blještavih svjetlosti ovoga velikog grada. Pisan sjajnim stilom, prekrasno tajanstvene atmosfere, Stakleni grad je priča o tajnovitosti i sramoti, o razumu i strasti, o prevari i osveti koja u vama odzvanja još dugo pošto ste okrenuli poslednju stranicu.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter