Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Šta donosi sutra

Šta donosi sutra

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01680-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M4637

Broj strana:

328

Težina:

299 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,30 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od prelepih stenovitih planina pa sve do najstarijih i najsjajnijih evropskih gradova, omiljena junakinja Šeldonovih romana vraća se u još jednoj neodoljivoj priči o strasti, pohlepi, izdaji i osveti.

Trejsi Vitni nekada je bila jedna od najboljih u svom poslu. Zatim se skrasila i dobila dete, dečaka koji je postao središte njenog sveta, i isplanirala da provede ostatak života povučeno. Ipak, tragedija će je naterati da se suoči sa svojim najvećim košmarom i vrati se „lovu“, opasnija nego ikad. Međutim, Trejsi nije jedina sa mračnom i opasnom prošlošću, a svet je suočen sa novom pretnjom. Grupa globalnih hakera namerava da stvori novi svetski poredak, a konce povlači tajanstvena žena, poznata jedino kao Altija, za kojom CIA neumorno traga. Njihova je jedina nada da Altiju pronađe podjednako pametna i beskompromisna žena, ona koja je isto tako uspešno izbegavala da je vlasti širom sveta otkriju: Trejsi.

Uverena da Altija stoji iza smrtonosnog čina koji joj je uništio život, Trejsi kreće u bespoštednu potragu kako bi svoj plen isterala na čistinu. Ipak, uskoro će saznati da je istina podjednako varljiva kao i njena meta.

  • Originalni naziv: Tilly Bagshawe
  • Prevodilac: Nataša Andrić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od prelepih stenovitih planina pa sve do najstarijih i najsjajnijih evropskih gradova, omiljena junakinja Šeldonovih romana vraća se u još jednoj neodoljivoj priči o strasti, pohlepi, izdaji i osveti. Trejsi Vitni nekada je bila jedna od najboljih u svom poslu. Zatim se skrasila i dobila dete, dečaka koji je postao središte njenog sveta, i isplanirala da provede ostatak života povučeno. Ipak, tragedija će je naterati da se suoči sa svojim najvećim košmarom i vrati se „lovu“, opasnija nego ikad. Međutim, Trejsi nije jedina sa mračnom i opasnom prošlošću, a svet je suočen sa novom pretnjom. Grupa globalnih hakera namerava da stvori novi svetski poredak, a konce povlači tajanstvena žena, poznata jedino kao Altija, za kojom CIA neumorno traga. Njihova je jedina nada da Altiju pronađe podjednako pametna i beskompromisna žena, ona koja je isto tako uspešno izbegavala da je vlasti širom sveta otkriju: Trejsi. Uverena da Altija stoji iza smrtonosnog čina koji joj je uništio život, Trejsi kreće u bespoštednu potragu kako bi svoj plen isterala na čistinu. Ipak, uskoro će saznati da je istina podjednako varljiva kao i njena meta.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter