Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Srećan kraj

Srećan kraj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-10-01220-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3614

Broj strana:

272

Težina:

388 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kada bi se muškarac iz vaše mašte jednog dana stvorio pred vama, šta biste učinili?

Sejdi Fuler ima sasvim običan život. Ona je razvedena majka jedanaestogodišnje devojčice, sa previše obaveza i premalo romantike u svojoj svakodnevici, okružena susedima kojima je glavna zabava zavirivanje u tuđe dvorište. Ali Sejdi se ipak razlikuje od ostalih majki iz predgrađa: kada padne veče i oslobodi je svih dnevnih briga, ona postaje K. T. Brigs, poznata autorka erotskih romana, i prepušta se svetu prelepih likova iz mašte.

Jednog dana Sejdi u obližnjem supermarketu sreće zgodnog muškarca koji joj je neodoljivo poznat – ali sa stranica njene najnovije knjige. Može li biti da je Ejdan Hatavej zaista jedan od njenih junaka? I ako jeste, kako je zalutao u stvarnost? Sejdi će morati da odluči da li želi da vrati Ejdana među stranice knjige… ili ga zadrži u svojoj postelji. I baš kada se čini da je srećan kraj nadomak ruke, sudbina će odlučiti da se još malo poigra s njom.

  • Originalni naziv: HAPPILY EVER AFTER
  • Prevodilac: Sanja Bošnjak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kada bi se muškarac iz vaše mašte jednog dana stvorio pred vama, šta biste učinili? Sejdi Fuler ima sasvim običan život. Ona je razvedena majka jedanaestogodišnje devojčice, sa previše obaveza i premalo romantike u svojoj svakodnevici, okružena susedima kojima je glavna zabava zavirivanje u tuđe dvorište. Ali Sejdi se ipak razlikuje od ostalih majki iz predgrađa: kada padne veče i oslobodi je svih dnevnih briga, ona postaje K. T. Brigs, poznata autorka erotskih romana, i prepušta se svetu prelepih likova iz mašte. Jednog dana Sejdi u obližnjem supermarketu sreće zgodnog muškarca koji joj je neodoljivo poznat – ali sa stranica njene najnovije knjige. Može li biti da je Ejdan Hatavej zaista jedan od njenih junaka? I ako jeste, kako je zalutao u stvarnost? Sejdi će morati da odluči da li želi da vrati Ejdana među stranice knjige… ili ga zadrži u svojoj postelji. I baš kada se čini da je srećan kraj nadomak ruke, sudbina će odlučiti da se još malo poigra s njom.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter