Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Sreća je u nama

Sreća je u nama

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-1222-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V5400

Broj strana:

128

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Zakoračite u srećan život.

Poklon CD sa vježbama za opuštanje.

Jedan veliki učitelj uporedio je sreću sa leptirom - on može da nam sleti na dlan, ali ako pokušamo da ga uhvatimo i zadržimo, pobjeći će ili ćemo ga povrijediti.

Umjesto da uhvatimo sreću, možemo da pronađemo način kako da je privučemo. Knjiga Sreća je u nama nudi vam metod koji možete prilagoditi sebi. Dragana Jovanović je svoje dugogodišnje iskustvo joga instruktora prenijela u ovu dragocjenu knjigu koja će vas naučiti kako da zadržite ravnotežu u duhu i tjelu, kako da prepoznate u sebi alate za postizanje i očuvanje trajne sreće.

Poklon CD sa vježbama za opuštanje dopuna je ovom jedinstvenom priručniku.

Ovo je prvenstveno knjiga o hrabrosti. Onoj ličnoj, unutrašnjoj, koju svaka promjena od nas traži. I zato vjerujem da će Draganina knjiga izmjeniti i živote svojih čitateljki. Marina Kosanović Stefanović, stručnjak za medije

Sreća je u nama na savršen način uklapa tradicionalnu jogu u moderan tempo života. Dragana na vrlo praktičan način uvodi tehnike koje nam vraćaju energiju i fokusiraju nas na ono što nam je važno dajući za kratko vrijeme dugoročan efekat.
Maja Popov, učitelj joge i meditacije

Dragana Jovanović sa mnogo ljubavi i saosjećanja vodi čitaoce do najvišeg životnog cilja - dostizanja sreće. Njeno bogato profesionalno i lično iskustvo pretočeni su u ovaj jedinstveni vodič za lični razvoj.
Dr Nada Kaiser, psihoterapeut i internacionalni NLP edukator

Kada je žena srećna, ona isijava ljepotu. Dragana je žena koja je otkrila tajnu sreće i već godinama uspjeva da je prenese drugima.
Dr Jasmina Lalošević, specijalista antiejdžing i fizikalne medicine

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Zakoračite u srećan život. Poklon CD sa vježbama za opuštanje. Jedan veliki učitelj uporedio je sreću sa leptirom - on može da nam sleti na dlan, ali ako pokušamo da ga uhvatimo i zadržimo, pobjeći će ili ćemo ga povrijediti. Umjesto da uhvatimo sreću, možemo da pronađemo način kako da je privučemo. Knjiga Sreća je u nama nudi vam metod koji možete prilagoditi sebi. Dragana Jovanović je svoje dugogodišnje iskustvo joga instruktora prenijela u ovu dragocjenu knjigu koja će vas naučiti kako da zadržite ravnotežu u duhu i tjelu, kako da prepoznate u sebi alate za postizanje i očuvanje trajne sreće. Poklon CD sa vježbama za opuštanje dopuna je ovom jedinstvenom priručniku. Ovo je prvenstveno knjiga o hrabrosti. Onoj ličnoj, unutrašnjoj, koju svaka promjena od nas traži. I zato vjerujem da će Draganina knjiga izmjeniti i živote svojih čitateljki. Marina Kosanović Stefanović, stručnjak za medije Sreća je u nama na savršen način uklapa tradicionalnu jogu u moderan tempo života. Dragana na vrlo praktičan način uvodi tehnike koje nam vraćaju energiju i fokusiraju nas na ono što nam je važno dajući za kratko vrijeme dugoročan efekat. Maja Popov, učitelj joge i meditacije Dragana Jovanović sa mnogo ljubavi i saosjećanja vodi čitaoce do najvišeg životnog cilja - dostizanja sreće. Njeno bogato profesionalno i lično iskustvo pretočeni su u ovaj jedinstveni vodič za lični razvoj. Dr Nada Kaiser, psihoterapeut i internacionalni NLP edukator Kada je žena srećna, ona isijava ljepotu. Dragana je žena koja je otkrila tajnu sreće i već godinama uspjeva da je prenese drugima. Dr Jasmina Lalošević, specijalista antiejdžing i fizikalne medicine

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter