Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Sreća i nesreća udvoje

Sreća i nesreća udvoje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Pavao Brajša


ISBN:

953-97173-3-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N1031

Broj strana:

294

Težina:

600 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

41,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Istinite priče žena i muškaraca o bračnoj stvarnosti. Ova knjiga je zapravo dokument o stvarnim brakovima i stvarnim obiteljima. To nisu brakovi i obitelji kakvi bi trebali biti, nego kakvi jesu. To nisu obitelji i brakovi koje opisujemo u raznim anketama i intervjuima, nego kakve stvarno živimo. To su stvarna razmišljanja i opisi stvarnih brakova i stvarnih obitelji. Iz stvarnih se primjera može mnogo više naučiti o rješavanju bračnih problema, nego iz teorije o idealnom i nestvarnom braku.

Niti apsolutna sreća, niti apsolutna nesreća, nego kao što naslov govori, sreća i nesreća udvoje.

Knjiga sadrži u dodatku recenzije dr. Zlatka Bastašića, dječjeg i obiteljskog psihoterapeuta i Bone Zvonimira Šagija, teologa i publicista.

Pavao Brajša
rođen je 1933. u Zagrebu, psihijatar, psihoterapeut i komunikolog
Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.Specijalizirao neurologiju i psihijatriju, te doktorirao iz područja obiteljske psihijatrije. Svoj radni vijek provodi kao psihijatar u Varaždinu, gdje i sada živi kao umirovljenik.
Znanstveni je suradnik medicinskog fakulteta u Zagrebu iz područja socijalne psihijatrije i Viši znanstveni suradnik Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu iz područja informacijskih znanosti odnosno interpersonalne komunikologije.
Privremeno predaje na dodiplomskim i postdiplomskim studijima u Zagrebu, Mariboru, Varaždinu i Ljubljani. Stalni je predavač na međunarodnom postdiplomskom studiju Instituta za bračnu i obiteljsku terapiju u Grazu.
Napisao je stotinjak znanstvenih i stručnih radova te dvadesetak knjiga.

  • Izdanje: 0
  • Godina: 1999
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 150x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Istinite priče žena i muškaraca o bračnoj stvarnosti. Ova knjiga je zapravo dokument o stvarnim brakovima i stvarnim obiteljima. To nisu brakovi i obitelji kakvi bi trebali biti, nego kakvi jesu. To nisu obitelji i brakovi koje opisujemo u raznim anketama i intervjuima, nego kakve stvarno živimo. To su stvarna razmišljanja i opisi stvarnih brakova i stvarnih obitelji. Iz stvarnih se primjera može mnogo više naučiti o rješavanju bračnih problema, nego iz teorije o idealnom i nestvarnom braku. Niti apsolutna sreća, niti apsolutna nesreća, nego kao što naslov govori, sreća i nesreća udvoje. Knjiga sadrži u dodatku recenzije dr. Zlatka Bastašića, dječjeg i obiteljskog psihoterapeuta i Bone Zvonimira Šagija, teologa i publicista. Pavao Brajša rođen je 1933. u Zagrebu, psihijatar, psihoterapeut i komunikolog Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Zagrebu.Specijalizirao neurologiju i psihijatriju, te doktorirao iz područja obiteljske psihijatrije. Svoj radni vijek provodi kao psihijatar u Varaždinu, gdje i sada živi kao umirovljenik. Znanstveni je suradnik medicinskog fakulteta u Zagrebu iz područja socijalne psihijatrije i Viši znanstveni suradnik Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu iz područja informacijskih znanosti odnosno interpersonalne komunikologije. Privremeno predaje na dodiplomskim i postdiplomskim studijima u Zagrebu, Mariboru, Varaždinu i Ljubljani. Stalni je predavač na međunarodnom postdiplomskom studiju Instituta za bračnu i obiteljsku terapiju u Grazu. Napisao je stotinjak znanstvenih i stručnih radova te dvadesetak knjiga.

Dodatne informacije

Izdavač Stanek
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter