Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Srebrni gospodar

Srebrni gospodar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Jane Castle


ISBN:

978-953-218-263-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2617

Broj strana:

368

Težina:

520 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Bježeći od mračnog skandala, posrednica u sklapanju brakova Celinda Ingram stiže u Cadence City u očajničkoj potrazi za novim početkom. Poznata po svojim snažnim pararezonantnim sposobnostima, ona uspijeva uskladiti klijente čitanjem njihovih psi-valova. Upravo ta sposobnost izaziva treperenje u njezinu tijelu kada se u njezinu uredu pojavljuje stručnjak za osiguranje Davis Oakes.

I sam nadareni medij, Davis pokušava ući u trag moćnom reliktu što ga je Celinda navodno kupila kao igračku svom kućnom ljubimcu. Dok je poput rubina crven predmet pokušavao oteti sumnjičavom dvojcu, Davis je potrošio gotovo svu energiju koja će mu trebati kako bi obuzdao svoju žudnju za Celindom - i da bi je zaštitio od onih koji će učiniti sve da se domognu relikta...

Jane Castle je jedan od mnogih pseudonima poznate spisateljice Jayne Ann Krentz, na našem tržištu najpoznatije kao... Amanda Quick!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x205
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Bježeći od mračnog skandala, posrednica u sklapanju brakova Celinda Ingram stiže u Cadence City u očajničkoj potrazi za novim početkom. Poznata po svojim snažnim pararezonantnim sposobnostima, ona uspijeva uskladiti klijente čitanjem njihovih psi-valova. Upravo ta sposobnost izaziva treperenje u njezinu tijelu kada se u njezinu uredu pojavljuje stručnjak za osiguranje Davis Oakes. I sam nadareni medij, Davis pokušava ući u trag moćnom reliktu što ga je Celinda navodno kupila kao igračku svom kućnom ljubimcu. Dok je poput rubina crven predmet pokušavao oteti sumnjičavom dvojcu, Davis je potrošio gotovo svu energiju koja će mu trebati kako bi obuzdao svoju žudnju za Celindom - i da bi je zaštitio od onih koji će učiniti sve da se domognu relikta... Jane Castle je jedan od mnogih pseudonima poznate spisateljice Jayne Ann Krentz, na našem tržištu najpoznatije kao... Amanda Quick!

Dodatne informacije

Izdavač Leo Commerce
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter