Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Srebrni breg - Avanture Džeka Brenina

Srebrni breg - Avanture Džeka Brenina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ketrin Kuper


ISBN:

978-86-7473-612-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

K9451

Broj strana:

283

Težina:

300 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Nora odlazi u Anun u misiju od presudnog značaja i Džek Brenin mora sam da preuzme ogovornost za spasavanje posljednja dva zmajića koja su ostala na Zemlji kako ne bi bila ispečena za sprigansku gozbu.

Koristeći svoju pouzdanu Knjigu sjenki kao vodiča i uz pomoć prijatelja Kamelina, gavrana, i Timerija, slijepog miša (zajedno s vešto uhvaćenim doriskom), Džek organizuje smjeli odlazak u sprigansku tvrđavu unutar Srebrnog brijega. Njegov trijumfalni povratak je zasenilo otkrivanje problema u Anunu koji je preveliki čak i za Norinu čaroliju. Može li Džek da pomogne Svetom vijeću i da spasu uspavane druide?

Čitajte o Džekovim neprekidnim avanturama u ovoj trećoj knjizi čarobnog serijala o Džeku Breninu, koji je uslijedio nakon internacionalnog bestselera Zlatni žir, dobitnika nagrade Britanskih pisaca za 2010. godinu i njegovog nastavka Glasruenska kapija.

  • Originalni naziv: Silver hill / Catherine...
  • Prevodilac: Slađana Trninić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nora odlazi u Anun u misiju od presudnog značaja i Džek Brenin mora sam da preuzme ogovornost za spasavanje posljednja dva zmajića koja su ostala na Zemlji kako ne bi bila ispečena za sprigansku gozbu. Koristeći svoju pouzdanu Knjigu sjenki kao vodiča i uz pomoć prijatelja Kamelina, gavrana, i Timerija, slijepog miša (zajedno s vešto uhvaćenim doriskom), Džek organizuje smjeli odlazak u sprigansku tvrđavu unutar Srebrnog brijega. Njegov trijumfalni povratak je zasenilo otkrivanje problema u Anunu koji je preveliki čak i za Norinu čaroliju. Može li Džek da pomogne Svetom vijeću i da spasu uspavane druide? Čitajte o Džekovim neprekidnim avanturama u ovoj trećoj knjizi čarobnog serijala o Džeku Breninu, koji je uslijedio nakon internacionalnog bestselera Zlatni žir, dobitnika nagrade Britanskih pisaca za 2010. godinu i njegovog nastavka Glasruenska kapija.

Dodatne informacije

Izdavač Stylos
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter