Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Srcolomac

Srcolomac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-14-0788-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K5328

Broj strana:

302

Težina:

338 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

24,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Novinar Chase Chandler samac je i uživa u tome... Sve dok mu za oko ne zapne očaravajuća crvenokosa djevojka. Senatorova kći koja ne želi igrati političke igre u glavnom gradu, Sloane Carlisle, dolazi u Yorkshire Falls kako bi riješila obiteljsku tajnu koja već puni novinske stupce. Sve što Chase mora učiniti kako bi dobio ekskluzivnu priču jest zaštititi je od nevolje.

Već je dovoljno teško biti tjelohranitelj ženi kojoj na čelu piše želim se skrasiti - zar uz to mora biti još i neodoljiva? Vječiti samac kojeg prati ugled srcolomca iznenada počinje razmišljati o ulasku u brak i zasnivanju obitelji. Što će biti potrebno da Sloane kaže riječ koja će najpoželjnijeg neženju u gradu pretvoriti u najprivlačnijeg supruga na svijetu?

Upoznajte Chandlere - trojicu neodoljive braće koji su najpoželjniji muškarci u gradu. I dok su se prva dva obavezala na vječnu vjernost u romanima „Neženja“ i „Zavodnik“, treći brat Chase učinit će to u ovomu romanu.

Duhoviti, zabavni i napeti, romani Carly Phillips osvojili su čitateljice širom svijeta. Roman Srcolomac treći je, i zaključni, dio ove trilogije.

  • Originalni naziv: The Heartbreaker
  • Prevodilac: Sverlana Grubić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Novinar Chase Chandler samac je i uživa u tome... Sve dok mu za oko ne zapne očaravajuća crvenokosa djevojka. Senatorova kći koja ne želi igrati političke igre u glavnom gradu, Sloane Carlisle, dolazi u Yorkshire Falls kako bi riješila obiteljsku tajnu koja već puni novinske stupce. Sve što Chase mora učiniti kako bi dobio ekskluzivnu priču jest zaštititi je od nevolje. Već je dovoljno teško biti tjelohranitelj ženi kojoj na čelu piše želim se skrasiti - zar uz to mora biti još i neodoljiva? Vječiti samac kojeg prati ugled srcolomca iznenada počinje razmišljati o ulasku u brak i zasnivanju obitelji. Što će biti potrebno da Sloane kaže riječ koja će najpoželjnijeg neženju u gradu pretvoriti u najprivlačnijeg supruga na svijetu? Upoznajte Chandlere - trojicu neodoljive braće koji su najpoželjniji muškarci u gradu. I dok su se prva dva obavezala na vječnu vjernost u romanima „Neženja“ i „Zavodnik“, treći brat Chase učinit će to u ovomu romanu. Duhoviti, zabavni i napeti, romani Carly Phillips osvojili su čitateljice širom svijeta. Roman Srcolomac treći je, i zaključni, dio ove trilogije.

Dodatne informacije

Izdavač Mladinska Knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter