Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Srcem do beskraja

Srcem do beskraja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-26-172-5

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M4306

Broj strana:

205

Težina:

390 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Roman Srcem do beskraja je autorov literarni prvijenac. Istina, Mikulić se druži s perom već decenijama, cio radni vijek proveo je pasionirano istražujući, studirajući, izvještavajući i pišući. O tome svjedoče mnogi naučni članci, knjige i monografije kojima Mikulić stoji u potpisu. Ni sada, kada je plodna karijera naučnika iza njega, Mikulić se ne odriče pisanja, te velike ljubavi mu. Već zdušno nastavlja. Kazuje neobične priče, o naoko običnim stvarima. Otkriva magično u naizgled svakodnevnom. I sve to čini ispovijedajući ono što je sam prošao i doživio, ono što ga je nezaboravno dotaklo. Bilježi, kako sam često veli, tek ono što je oslušnuo uhom, vidio okom i razumio … srcem. Samo to, ništa više.


O knjizi:

Knjiga Srcem do beskraja je neobična oda ljubavi, hvalospjev najdubljoj emociji koju čovjek i svijet poznaju, onoj koja je prapočetak svega, čovjeka i svijeta. Kroz životne priče svima bliske, ima ih dvadesetak, ona kazuje kako je ljubav silna, kako tugu u radost pretvara, bolesti smrtne podnošljivima čini, plač u smijeh obrće, kako beznađe od nje bježi. Kazuje kako ljubav čuda neviđena čini, da nas čudotvorcima pravi. Pa poručuje da je ljubav moćna, svemoćna, baš kao Bog što je. Da Ljubav bog je.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2016
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 125x185
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman Srcem do beskraja je autorov literarni prvijenac. Istina, Mikulić se druži s perom već decenijama, cio radni vijek proveo je pasionirano istražujući, studirajući, izvještavajući i pišući. O tome svjedoče mnogi naučni članci, knjige i monografije kojima Mikulić stoji u potpisu. Ni sada, kada je plodna karijera naučnika iza njega, Mikulić se ne odriče pisanja, te velike ljubavi mu. Već zdušno nastavlja. Kazuje neobične priče, o naoko običnim stvarima. Otkriva magično u naizgled svakodnevnom. I sve to čini ispovijedajući ono što je sam prošao i doživio, ono što ga je nezaboravno dotaklo. Bilježi, kako sam često veli, tek ono što je oslušnuo uhom, vidio okom i razumio … srcem. Samo to, ništa više. O knjizi: Knjiga Srcem do beskraja je neobična oda ljubavi, hvalospjev najdubljoj emociji koju čovjek i svijet poznaju, onoj koja je prapočetak svega, čovjeka i svijeta. Kroz životne priče svima bliske, ima ih dvadesetak, ona kazuje kako je ljubav silna, kako tugu u radost pretvara, bolesti smrtne podnošljivima čini, plač u smijeh obrće, kako beznađe od nje bježi. Kazuje kako ljubav čuda neviđena čini, da nas čudotvorcima pravi. Pa poručuje da je ljubav moćna, svemoćna, baš kao Bog što je. Da Ljubav bog je.

Dodatne informacije

Izdavač Dobra knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter