Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Srce od stakla

Srce od stakla

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Nora Roberts


ISBN:

978-86-10-01223-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1049

Broj strana:

368

Težina:

474 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

18,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mlada Elizabet živi po surovim pravilima koje je odredila njena majka - sve dok jedne večeri ne odluči da zbaci nametnute okove.

Opojno uzbuđenje prvog izlaska razbudiće sva njena usnula čula, a misteriozni mladić sa očaravajućim ruskim akcentom potpuno će joj zavrteti um. Žureći da odbaci sve zabrane, Elizabet će zaboraviti na oprez i donijeti kobnu odluku zbog koje će žaliti ostatak života.

Dvanaest godina kasnije, u raskošnoj ljepoti jednog planinskog gradića svoj dom pronalazi mlada žena po imenu Abigejl Loueri. Povučena i nepoverljiva prema svima, Abigejl se drži podalje od svojih sugrađana - ali ne sluti da upravo time privlači pažnju. Tajanstvena Abigejl naročito će zaintrigirati lokalnog šefa policije, mladog Bruksa Glisona, koji će ubrzo shvatiti da se iza njene hladne spoljašnosti, oštrog uma i krajnje neobičnih životnih navika krije zlokobna tajna.
Dok Bruksova neposrednost i toplina polako počinju da ruše zidove koje je Abigejl oko sebe podigla, prošlost prijeti da napokon uzme svoj danak...

  • Izdanje: 1
  • Godina: 0
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mlada Elizabet živi po surovim pravilima koje je odredila njena majka - sve dok jedne večeri ne odluči da zbaci nametnute okove. Opojno uzbuđenje prvog izlaska razbudiće sva njena usnula čula, a misteriozni mladić sa očaravajućim ruskim akcentom potpuno će joj zavrteti um. Žureći da odbaci sve zabrane, Elizabet će zaboraviti na oprez i donijeti kobnu odluku zbog koje će žaliti ostatak života. Dvanaest godina kasnije, u raskošnoj ljepoti jednog planinskog gradića svoj dom pronalazi mlada žena po imenu Abigejl Loueri. Povučena i nepoverljiva prema svima, Abigejl se drži podalje od svojih sugrađana - ali ne sluti da upravo time privlači pažnju. Tajanstvena Abigejl naročito će zaintrigirati lokalnog šefa policije, mladog Bruksa Glisona, koji će ubrzo shvatiti da se iza njene hladne spoljašnosti, oštrog uma i krajnje neobičnih životnih navika krije zlokobna tajna. Dok Bruksova neposrednost i toplina polako počinju da ruše zidove koje je Abigejl oko sebe podigla, prošlost prijeti da napokon uzme svoj danak...

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter