Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Srčana otkrovenja

Srčana otkrovenja

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

B3647

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B3647

Broj strana:

735

Težina:

1350 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

58,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Dunjaluk ti se prikazuje prisnim i dragim prijateljem. Učini te svojim zaljubljenikom i obećava ti da neće od tebe pobjeći i drugome u naručje otići, ali namah se preokrene u tvog dušmana. Liči u tom svom stanju na zlobnu udovicu, koja zavede muškarcem, opčini ih da se u nju zaljube, a potom ih odvede svojoj kući i sve ih potamami otrovom. Prema jednom predanju, Isa, alejhisselam, je ima otkrovenje, u kojem mu je pokazan dunjaluk u svom pravom izdanju, u liku starice, koja je bila ukrašena i lijepo odjevena. Pitao ju je koliko se puta udavala, pa mu je odgovorila da se udavala nebrojeno puta. Isa, alejhisselam, ju je na to pitao da li su joj svi muževi pomrli, a ona mu je odgovorila da ih je sve lično pobila. Isa, alejhisselam, je na to rekao:
- Čudim se ahmacima koji su vidjeli šta si bivšim muževima učinila, a unatoč tome te i dalje žele i za tobom jurcaju, ne uzimajući nikakve pouke!

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 200x250
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Dunjaluk ti se prikazuje prisnim i dragim prijateljem. Učini te svojim zaljubljenikom i obećava ti da neće od tebe pobjeći i drugome u naručje otići, ali namah se preokrene u tvog dušmana. Liči u tom svom stanju na zlobnu udovicu, koja zavede muškarcem, opčini ih da se u nju zaljube, a potom ih odvede svojoj kući i sve ih potamami otrovom. Prema jednom predanju, Isa, alejhisselam, je ima otkrovenje, u kojem mu je pokazan dunjaluk u svom pravom izdanju, u liku starice, koja je bila ukrašena i lijepo odjevena. Pitao ju je koliko se puta udavala, pa mu je odgovorila da se udavala nebrojeno puta. Isa, alejhisselam, ju je na to pitao da li su joj svi muževi pomrli, a ona mu je odgovorila da ih je sve lično pobila. Isa, alejhisselam, je na to rekao: - Čudim se ahmacima koji su vidjeli šta si bivšim muževima učinila, a unatoč tome te i dalje žele i za tobom jurcaju, ne uzimajući nikakve pouke!

Dodatne informacije

Izdavač Karađoz group
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter