Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Sraz kraljeva - Pjesma Leda i Vatre - knjiga druga

Sraz kraljeva - Pjesma Leda i Vatre - knjiga druga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-220-367-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K6208

Broj strana:

891

Težina:

1500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

47,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dok se davno nestali svijet čarolija ponovo vraća u Sedam kraljevina, stvarni se svijet raspada pod naletom samoproglašenih kraljeva. Raštrkana posvuda, djeca kneza Eddarda morat će naglo odrasti ne bi li preuzela uloge koje im je sudbina namijenila.

Robb će s mačem u ruci i cjelokupnom vojskom Sjevera pokušati obraniti posjede svojega oca, Bran će u Oštrozimlju od dječaka pokušati postati vladar, Šansa će u zarobljeništvu pronaći svog viteza na najneočekivanijem mjestu, Ana će u bijegu naučiti kako lasičjom juhom osvojiti zamak, a Jon će krenuti na svoj prvi pohod s onu stranu Zida. Za to vrijeme njihovi protivnici neće sjediti skrštenih ruku. Spletke, podvale i izdaje na dvoru kruh su nasušni, likovi nalik na članove obitelji Borgia ili jednog Machiavellija jedu se za doručak, a glave neprijatelja smatraju se uvijek prikladnim poklonom. Najnoviji Kraljev Namjesnik Tyrion ima savršen plan kako izigrati kraljicu Cersei, rizničara Petyra i kneza uhoda, eunuha Varysa. Ili možda i njegov plan i nije tako savršen kao što se čini?

  • Originalni naziv: A CLASH OF KINGS
  • Prevodilac: Tajana Pavičević
  • Izdanje: 3
  • Godina: 2011
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Dok se davno nestali svijet čarolija ponovo vraća u Sedam kraljevina, stvarni se svijet raspada pod naletom samoproglašenih kraljeva. Raštrkana posvuda, djeca kneza Eddarda morat će naglo odrasti ne bi li preuzela uloge koje im je sudbina namijenila. Robb će s mačem u ruci i cjelokupnom vojskom Sjevera pokušati obraniti posjede svojega oca, Bran će u Oštrozimlju od dječaka pokušati postati vladar, Šansa će u zarobljeništvu pronaći svog viteza na najneočekivanijem mjestu, Ana će u bijegu naučiti kako lasičjom juhom osvojiti zamak, a Jon će krenuti na svoj prvi pohod s onu stranu Zida. Za to vrijeme njihovi protivnici neće sjediti skrštenih ruku. Spletke, podvale i izdaje na dvoru kruh su nasušni, likovi nalik na članove obitelji Borgia ili jednog Machiavellija jedu se za doručak, a glave neprijatelja smatraju se uvijek prikladnim poklonom. Najnoviji Kraljev Namjesnik Tyrion ima savršen plan kako izigrati kraljicu Cersei, rizničara Petyra i kneza uhoda, eunuha Varysa. Ili možda i njegov plan i nije tako savršen kao što se čini?

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter