Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Trčanje: anatomija - ilustrovani vodič za poboljšanje snage, brzine i izdržljivosti

Trčanje: anatomija - ilustrovani vodič za poboljšanje snage, brzine i izdržljivosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-478-038-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2241

Broj strana:

187

Težina:

506 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Saznajte šta je potrebno da trkačku snagu, brzinu i izdržljivost podignete na maksimalan nivo!
Knjiga Trčanje: anatomija će vam pokazati kako da poboljšate svoja sportska postignuća time što ćete povećati snagu mišića, optimizirati efikasnost trkačkih pokreta i rizik od povreda svijesti na minimum.
Knjiga Trčanje: anatomija predstavlja 50 najdelotvornijih vježbi treninga snage za trkače, a svaka je jasno objašnjena, korak po korak, uz bogate anatomske ilustracije u boji koje ističu angažovane mišiće. Ali ova knjiga pruža mnogo više od vježbi – vidjećete i rezultate njihovog izvođenja.
Knjiga Trčanje: anatomija uvodi čitaoca u izvođenje vežbi, fundamentalno povezujući svaku vježbu sa trkačkim postignućima. Vidjećete na koji način možete da ojačate mišiće, smanjite rizik od povreda i poboljšate efikasnost cikličnog obrasca izvođenja koraka pri trčanju da biste postigli bolje vrijeme i skladnije trčanje.
Knjiga Trčanje: anatomija će vas pripremiti za svaki izazov na koji naiđete. Tu ćete naći vježbe za sve tipove terena i brzine trčanja, od trčanja po brdovitom terenu do trčanja na atletskoj stazi i od sprinta do maratona. Osim toga, naučićete kako da spriječite povrede i oporavite se od najčešćih sportskih povreda sa kojima se trkači suočavaju, uključujući i bolove u donjem delu leđa, bolove i tegobe u predelu koljena i rupture mišićnih vlakana i tetiva.
Bez obzira na to da li trčite rekreativno i želite da bržim ili snažnijim trčanjem savladate brdski teren ili ste profesionalni takmičar koji teži da postigne dodatno poboljšanje tehnike i efikasnosti trčanja i ubrza zalet za finiš, knjiga Trčanje: anatomija će vam omogućiti da iz sebe izvučete maksimum.

  • Originalni naziv: Running Anatomy
  • Prevodilac: Romina Halilović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x237
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Saznajte šta je potrebno da trkačku snagu, brzinu i izdržljivost podignete na maksimalan nivo! Knjiga Trčanje: anatomija će vam pokazati kako da poboljšate svoja sportska postignuća time što ćete povećati snagu mišića, optimizirati efikasnost trkačkih pokreta i rizik od povreda svijesti na minimum. Knjiga Trčanje: anatomija predstavlja 50 najdelotvornijih vježbi treninga snage za trkače, a svaka je jasno objašnjena, korak po korak, uz bogate anatomske ilustracije u boji koje ističu angažovane mišiće. Ali ova knjiga pruža mnogo više od vježbi – vidjećete i rezultate njihovog izvođenja. Knjiga Trčanje: anatomija uvodi čitaoca u izvođenje vežbi, fundamentalno povezujući svaku vježbu sa trkačkim postignućima. Vidjećete na koji način možete da ojačate mišiće, smanjite rizik od povreda i poboljšate efikasnost cikličnog obrasca izvođenja koraka pri trčanju da biste postigli bolje vrijeme i skladnije trčanje. Knjiga Trčanje: anatomija će vas pripremiti za svaki izazov na koji naiđete. Tu ćete naći vježbe za sve tipove terena i brzine trčanja, od trčanja po brdovitom terenu do trčanja na atletskoj stazi i od sprinta do maratona. Osim toga, naučićete kako da spriječite povrede i oporavite se od najčešćih sportskih povreda sa kojima se trkači suočavaju, uključujući i bolove u donjem delu leđa, bolove i tegobe u predelu koljena i rupture mišićnih vlakana i tetiva. Bez obzira na to da li trčite rekreativno i želite da bržim ili snažnijim trčanjem savladate brdski teren ili ste profesionalni takmičar koji teži da postigne dodatno poboljšanje tehnike i efikasnosti trčanja i ubrza zalet za finiš, knjiga Trčanje: anatomija će vam omogućiti da iz sebe izvučete maksimum.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter