Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Sportski mednadžment

Sportski mednadžment

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Milan Tomić


ISBN:

978-867-478-049-7

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V2317

Broj strana:

689

Težina:

1966 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

56,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Udžbenik Sportski menadžment, autora Milana Tomića predstavlja izuzetno uspješan poduhvat tumačenja sportskog menadžmenta kod nas, oblasti od suštinskog značaja za sadašnje i buduće regulisanje uzajamnih poslovnih odnosa sportskih subjekata, kao i njihovog odnosa sa društvom u cjelini. Iako je namjenjena prvenstveno studentima, ova knjiga će biti od velike koristi i svima onima čiji je svakodnevni rad povezan sa sportom.

Knjiga sadrži sljedeća poglavlja: uvod u menadžment, savremene teorije menadžmenta i sport, menadžeri u sportu, odlučivanje u sportskom menadžmentu, sistem sportskog menadžmenta, predviđanje u sportu, planiranje u sportu, organizovanje u sportu, razvoj ljudskih resursa, vođenje u sportu, kontrola u sportu i sportski menadžment u budućnosti. Procesom menadžmenta obezbjeđuje se sportska i poslovna efikasnost i stabilna pozicija sportske organizacije na duži rok.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2007
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 210x260
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Udžbenik Sportski menadžment, autora Milana Tomića predstavlja izuzetno uspješan poduhvat tumačenja sportskog menadžmenta kod nas, oblasti od suštinskog značaja za sadašnje i buduće regulisanje uzajamnih poslovnih odnosa sportskih subjekata, kao i njihovog odnosa sa društvom u cjelini. Iako je namjenjena prvenstveno studentima, ova knjiga će biti od velike koristi i svima onima čiji je svakodnevni rad povezan sa sportom. Knjiga sadrži sljedeća poglavlja: uvod u menadžment, savremene teorije menadžmenta i sport, menadžeri u sportu, odlučivanje u sportskom menadžmentu, sistem sportskog menadžmenta, predviđanje u sportu, planiranje u sportu, organizovanje u sportu, razvoj ljudskih resursa, vođenje u sportu, kontrola u sportu i sportski menadžment u budućnosti. Procesom menadžmenta obezbjeđuje se sportska i poslovna efikasnost i stabilna pozicija sportske organizacije na duži rok.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter