Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.168

Facebook slicica

Katalog

Zlatan Ibrahimović Adrenalin - Moje neispričane priče

Zlatan Ibrahimović Adrenalin - Moje neispričane priče

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958306303

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8080

Broj strana:

196

Težina:

246 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo nije evanđelje o jednom bogu, nego dnevnik četrdesetogodišnjaka koji se obračunava sa svojom prošlošću, a budućnosti gleda pravo u oči, kao da je još jedan protivnik kojem se mora suprotstaviti.

Šta makazice predstavljaju igraču koji je zaslužan za najljepše i najuzbudljivije u historiji nogometa? Koja je vrijednost gola danas za igrača koji proslavlja svoj 40. rođendan, a i dalje je u punoj snazi i aktivno igra? Šta za njega predstavljaju dribling ili pâs? Zlatan Ibrahimović više ne treba pokazivati ​​svoju snagu niti nas podsjećati na velike sportske uspjehe zbog kojih je postao prvak, te se stoga odlučuje razgolititi, na iskren i pošten način, kako bi nam ispričao kako se fudbalski bog mijenja i suočava s godinama koje dolaze: bez licemerja, a sa zrelošću i sumnjama koje je morao naučiti i prihvatiti. U stalnoj ravnoteži između adrenalina i balancea, otkriva se priča puna nepoznatih detalja i anegdota, gdje čak i strah nalazi prostor u naborima šampiona, zajedno s nježnošću i krhkošću, osjećajima koji pridonose snazi, odlučnosti i hrabrosti. Dječačića iz Rosengårda doveo je na vrh svijeta, odakle nam sada priča o trenerima i penalima, ekipi, protivnicima i lopti, ali i o sreći, prijateljstvu i ljubavi.

  • Prevodilac: Jovana Šego
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo nije evanđelje o jednom bogu, nego dnevnik četrdesetogodišnjaka koji se obračunava sa svojom prošlošću, a budućnosti gleda pravo u oči, kao da je još jedan protivnik kojem se mora suprotstaviti. Šta makazice predstavljaju igraču koji je zaslužan za najljepše i najuzbudljivije u historiji nogometa? Koja je vrijednost gola danas za igrača koji proslavlja svoj 40. rođendan, a i dalje je u punoj snazi i aktivno igra? Šta za njega predstavljaju dribling ili pâs? Zlatan Ibrahimović više ne treba pokazivati ​​svoju snagu niti nas podsjećati na velike sportske uspjehe zbog kojih je postao prvak, te se stoga odlučuje razgolititi, na iskren i pošten način, kako bi nam ispričao kako se fudbalski bog mijenja i suočava s godinama koje dolaze: bez licemerja, a sa zrelošću i sumnjama koje je morao naučiti i prihvatiti. U stalnoj ravnoteži između adrenalina i balancea, otkriva se priča puna nepoznatih detalja i anegdota, gdje čak i strah nalazi prostor u naborima šampiona, zajedno s nježnošću i krhkošću, osjećajima koji pridonose snazi, odlučnosti i hrabrosti. Dječačića iz Rosengårda doveo je na vrh svijeta, odakle nam sada priča o trenerima i penalima, ekipi, protivnicima i lopti, ali i o sreći, prijateljstvu i ljubavi.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter