Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Fudbal - koraci do uspeha

Fudbal - koraci do uspeha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7478-146-3

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K7913

Broj strana:

199

Težina:

506 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

27,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Pomoću knjige Fudbal: koraci do uspjeha savladajte sve ključne vještine neophodne za igru na fudbalskom terenu. Ovo je sveobuhvatan vodič koji sadži progresivne instrukcije za optimalno učenje tehnika pojedinačne igre i ekipne taktike.
Poboljšajte tehniku driblinga, dodavanja lopte, primanja lopte, izvođenja udaraca, igranja odbrane, oduzimanja lopte protivniku, igranja lopte glavom i igranja na mjestu golmana pomoću jasnih, detaljnih opisa i pratećih ilustracija svih fundamentalnih tehnika i njihovih varijacija. Potom naučite kako i kada da primijenite te elemente tehnike u situacijama na utakmici, kao što su nadigravanje protivničkog igraca u igri jedan na jedan ili igranje odbrane i napada kada ste sami na terenu ili kao dio tima.

Više od 155 opisanih vježbi služi da usavršite tehnike i popravite fizičku spremu, a pomoću lako razumljivog sistema bodovanja moci ćete da ocijenite da li ste spremni da predete na naredni korak.
Postanite kompletan fudbaler, sposoban da konzistentno i uspješno primenjuje tehniku i izvršava osnove taktike. Više od 80.000 igrača je pomoću knjige Fudbal: koraci do uspjeha uspjelo da usavrši svoje fudbalske vještine i podigne svoju igru na mnogo viši nivo.

  • Prevodilac: Romina Jovanović
  • Izdanje: 3
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pomoću knjige Fudbal: koraci do uspjeha savladajte sve ključne vještine neophodne za igru na fudbalskom terenu. Ovo je sveobuhvatan vodič koji sadži progresivne instrukcije za optimalno učenje tehnika pojedinačne igre i ekipne taktike. Poboljšajte tehniku driblinga, dodavanja lopte, primanja lopte, izvođenja udaraca, igranja odbrane, oduzimanja lopte protivniku, igranja lopte glavom i igranja na mjestu golmana pomoću jasnih, detaljnih opisa i pratećih ilustracija svih fundamentalnih tehnika i njihovih varijacija. Potom naučite kako i kada da primijenite te elemente tehnike u situacijama na utakmici, kao što su nadigravanje protivničkog igraca u igri jedan na jedan ili igranje odbrane i napada kada ste sami na terenu ili kao dio tima. Više od 155 opisanih vježbi služi da usavršite tehnike i popravite fizičku spremu, a pomoću lako razumljivog sistema bodovanja moci ćete da ocijenite da li ste spremni da predete na naredni korak. Postanite kompletan fudbaler, sposoban da konzistentno i uspješno primenjuje tehniku i izvršava osnove taktike. Više od 80.000 igrača je pomoću knjige Fudbal: koraci do uspjeha uspjelo da usavrši svoje fudbalske vještine i podigne svoju igru na mnogo viši nivo.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter