Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Aleks Ferguson - Moja autobiografija

Aleks Ferguson - Moja autobiografija

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-89237-13-9

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M1100

Broj strana:

465

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

46,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ovo je knjiga zbog koje su u Velikoj Britaniji ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu cijele noći čekali u redovima, dok su na Tajlandu provalili zastitnu ogradu, u Južnoj Africi demolirali radnju, a u Americi umalo da dođe do sukoba sa policijom.

Popularni Skot je i na literarnom polju ostvario veliki uspjeh, knjiga je u prvih nedelju dana od izlaska prodata u vise od 115.000 primjeraka, čime je postavio rekord za najprodavaniju knjigu publicistike, nadmašivši i memoare bivšeg premijera Tonija Blera, kao i jednog od svojih bivših igrača, Dejvida Bekama. Odnos sa Bekamom, kao i pojašnjenje incidenta iz svlačionice kada ga je Fergi gadjao kopackom, upravo predstavlja jednu od najintrigantnijih priča ove autobiografije. Sam Ferguson je za knjigu, za koju su ostrvski mediji unapred najavili da će prodrmati fudbalski svijet, rekao Moja autobiografija je knjiga o fudbalu, a ne samo tornado vijesti.

Ova fudbalska knjiga govori o tome kako je tokom svoje karijere u Mancester junajtedu, duge 26 godina tokom koje je osvojio 13 titula, dvije Lige šampiona, kup kupova, 9 domaćih kupova, 10 superkupova i 2 titule svjetskog prvaka, jedan problematičan klub pretvorio u svjetski poznat brend. Naravno, nezaobilazne su i priče o odnosu sa Roj Kinom, Rafom Benitezom, Arsenom Vengerom, sudijama, medijima. Takođe, nikako nije mogao izbjeći Vejna Runija, Erika Kantonu, Rio Ferdinanda, Kristijana Ronalda, pa i, kako kaže, beskompromisnog Nemanju Vidića, kao i priču o tome kako je svoje igrače kritikovao i motivisao. (Izdavač)

  • Originalni naziv: My Autobiography / Alex...
  • Prevodilac: Dušan Mihailović, Zvezdana Crnogorac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ovo je knjiga zbog koje su u Velikoj Britaniji ljubitelji najvažnije sporedne stvari na svijetu cijele noći čekali u redovima, dok su na Tajlandu provalili zastitnu ogradu, u Južnoj Africi demolirali radnju, a u Americi umalo da dođe do sukoba sa policijom. Popularni Skot je i na literarnom polju ostvario veliki uspjeh, knjiga je u prvih nedelju dana od izlaska prodata u vise od 115.000 primjeraka, čime je postavio rekord za najprodavaniju knjigu publicistike, nadmašivši i memoare bivšeg premijera Tonija Blera, kao i jednog od svojih bivših igrača, Dejvida Bekama. Odnos sa Bekamom, kao i pojašnjenje incidenta iz svlačionice kada ga je Fergi gadjao kopackom, upravo predstavlja jednu od najintrigantnijih priča ove autobiografije. Sam Ferguson je za knjigu, za koju su ostrvski mediji unapred najavili da će prodrmati fudbalski svijet, rekao Moja autobiografija je knjiga o fudbalu, a ne samo tornado vijesti. Ova fudbalska knjiga govori o tome kako je tokom svoje karijere u Mancester junajtedu, duge 26 godina tokom koje je osvojio 13 titula, dvije Lige šampiona, kup kupova, 9 domaćih kupova, 10 superkupova i 2 titule svjetskog prvaka, jedan problematičan klub pretvorio u svjetski poznat brend. Naravno, nezaobilazne su i priče o odnosu sa Roj Kinom, Rafom Benitezom, Arsenom Vengerom, sudijama, medijima. Takođe, nikako nije mogao izbjeći Vejna Runija, Erika Kantonu, Rio Ferdinanda, Kristijana Ronalda, pa i, kako kaže, beskompromisnog Nemanju Vidića, kao i priču o tome kako je svoje igrače kritikovao i motivisao. (Izdavač)

Dodatne informacije

Izdavač Albion books
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter