Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Monika Seleš: Autobiografija - Forhendom preko mreže života

Monika Seleš: Autobiografija - Forhendom preko mreže života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Monika Seleš


ISBN:

978-86-85369-11-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K8703

Broj strana:

218

Težina:

320 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Forhendom preko mreže života (originalni naziv izdanja je Getting a grip) prati rane uspjehe Monike Seleš na teniskim terenima gdje je, sa šesnaest godina, postala najmlađi pobjednik u istoriji Frenč opena.

Tri godina je dominirala tenisom, naizgled nezaustavljiva, sve dok joj sumanuti obožavalac Štefi Graf nije zario nož u leđa za vrijeme meča u Hamburgu i time promijenio njen život iz korena.
Njene povrede su zacijelile, ali emotivna trauma bila je duboka. Provela je dvije godine daleko od medija i teniskog svijeta, pokušavajući da se izbori sa očajem, dok konačno nije odlučila da se vrati igri koju je volela. Ponovo pred okom javnosti, ali ne još potpuno oporavljena, nastavila je da se bori protiv sebe – sileći se na šestosatne treninge, nakon kojih bi svoje napore sabotirala tajnim noćnim obrocima. Zbog viška kilograma kritikovali su je treneri i, na zaista brutalan način, štampa.

Nakon što ju je bolna povreda prisilila da napravi pauzu od tenisa 2003. godine, Seleševa je krenula na putovanje u svojoj režiji. Otkrivši bolne emotivne razloge koji su je navodili da jede, konačno je našla mir i ravnotežu koju je tražila. Njena odlučnost, nevjerovatan talenat i dirljiva ranjivost čine ovu priču istinskom inspiracijom.

  • Originalni naziv: Getting a grip
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Forhendom preko mreže života (originalni naziv izdanja je Getting a grip) prati rane uspjehe Monike Seleš na teniskim terenima gdje je, sa šesnaest godina, postala najmlađi pobjednik u istoriji Frenč opena. Tri godina je dominirala tenisom, naizgled nezaustavljiva, sve dok joj sumanuti obožavalac Štefi Graf nije zario nož u leđa za vrijeme meča u Hamburgu i time promijenio njen život iz korena. Njene povrede su zacijelile, ali emotivna trauma bila je duboka. Provela je dvije godine daleko od medija i teniskog svijeta, pokušavajući da se izbori sa očajem, dok konačno nije odlučila da se vrati igri koju je volela. Ponovo pred okom javnosti, ali ne još potpuno oporavljena, nastavila je da se bori protiv sebe – sileći se na šestosatne treninge, nakon kojih bi svoje napore sabotirala tajnim noćnim obrocima. Zbog viška kilograma kritikovali su je treneri i, na zaista brutalan način, štampa. Nakon što ju je bolna povreda prisilila da napravi pauzu od tenisa 2003. godine, Seleševa je krenula na putovanje u svojoj režiji. Otkrivši bolne emotivne razloge koji su je navodili da jede, konačno je našla mir i ravnotežu koju je tražila. Njena odlučnost, nevjerovatan talenat i dirljiva ranjivost čine ovu priču istinskom inspiracijom.

Dodatne informacije

Izdavač A-Z Book
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter