Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Istina o skijanju

Istina o skijanju

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-56483-0-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K6955

Broj strana:

262

Težina:

500 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

60,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ono što će vam ova knjiga pružiti su informacije kojima raspolažu samo vrhunski skijaški i snowboard treneri, koji ih škrto čuvaju samo za sebe. Knjiga je pisana jednostavnim jezikom, i u potpunosti je prilagođena svim skupinama skijaša i bordera, početnicima i naprednima, učiteljima i trenerima skijanja odnosno bordanja.

Ova publikacija jednostavno ima jako puno korisnih informacija koje ne možete naučiti samostalno ili u školi skijanja, a prijeko su potrebne svakom skijašu odnosno boarderu. Na impresivnih 262 stranice saznat ćete kako se pripremiti za skijanje u samo nekoliko tjedana kako bi mogli bez ikakvog umora skijati po cijele dane, pravila zdrave prehrane, pa sve do zanimljivosti kako možete smršaviti skijajući.

U drugom dijelu knjige saznat ćete sve o mogućim ozljedama i kako spriječiti da do njih ne dođe. Naučiti ćete i mnoštvo informacija o skijaškoj opremi koje vjerojatno niste znali, te kako samostalno vrhunski održavati svoje skije i bordove, te tako uštedjeti.

Zadnji dio knjige je predviđen za najiskusnije skijaše i on govori o vožnji izvan uređenih staza skijališta, popularnom freerideu. Osim detaljnog opisa potrebne opreme za freeride, naučit ćete sve o lavinama i drugim opasnostima koje vrebaju na skijanju izvan uređenih staza. Kako prepoznati potencijalno opasnu padinu, te što učiniti u slučaju ako do lavine ipak dođe. Važno je za napomenuti da u lavinama godišnje pogiba više stotina ljudi, i to uglavnom onih koji ne znaju prepoznati potencijalno opasna područja.

Prema postojećim statistikama, na skijanju i bordanju će se ozlijediti oko 6000 Hrvata, i to samo ove zime. Kao i kod lavina, uglavnom se radi o običnim skijašima koji se ne znaju pravilno zaštiti te prepoznati znakove opasnosti i sukladno njima poduzeti zaštitne mjere. Knjiga obiluje mnoštvom istraživanja i dokaza, a najzanimljiviji dio govori o tome da ćete koristeći pravovaljane informacije mnogostruko smanjiti opasnost ozljeđivanja na snijegu.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Ono što će vam ova knjiga pružiti su informacije kojima raspolažu samo vrhunski skijaški i snowboard treneri, koji ih škrto čuvaju samo za sebe. Knjiga je pisana jednostavnim jezikom, i u potpunosti je prilagođena svim skupinama skijaša i bordera, početnicima i naprednima, učiteljima i trenerima skijanja odnosno bordanja. Ova publikacija jednostavno ima jako puno korisnih informacija koje ne možete naučiti samostalno ili u školi skijanja, a prijeko su potrebne svakom skijašu odnosno boarderu. Na impresivnih 262 stranice saznat ćete kako se pripremiti za skijanje u samo nekoliko tjedana kako bi mogli bez ikakvog umora skijati po cijele dane, pravila zdrave prehrane, pa sve do zanimljivosti kako možete smršaviti skijajući. U drugom dijelu knjige saznat ćete sve o mogućim ozljedama i kako spriječiti da do njih ne dođe. Naučiti ćete i mnoštvo informacija o skijaškoj opremi koje vjerojatno niste znali, te kako samostalno vrhunski održavati svoje skije i bordove, te tako uštedjeti. Zadnji dio knjige je predviđen za najiskusnije skijaše i on govori o vožnji izvan uređenih staza skijališta, popularnom freerideu. Osim detaljnog opisa potrebne opreme za freeride, naučit ćete sve o lavinama i drugim opasnostima koje vrebaju na skijanju izvan uređenih staza. Kako prepoznati potencijalno opasnu padinu, te što učiniti u slučaju ako do lavine ipak dođe. Važno je za napomenuti da u lavinama godišnje pogiba više stotina ljudi, i to uglavnom onih koji ne znaju prepoznati potencijalno opasna područja. Prema postojećim statistikama, na skijanju i bordanju će se ozlijediti oko 6000 Hrvata, i to samo ove zime. Kao i kod lavina, uglavnom se radi o običnim skijašima koji se ne znaju pravilno zaštiti te prepoznati znakove opasnosti i sukladno njima poduzeti zaštitne mjere. Knjiga obiluje mnoštvom istraživanja i dokaza, a najzanimljiviji dio govori o tome da ćete koristeći pravovaljane informacije mnogostruko smanjiti opasnost ozljeđivanja na snijegu.

Dodatne informacije

Izdavač Infostudio
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Knjige koje bi vas mogle zanimati:

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter