Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Godine vrhunskih sportskih uspjeha

Godine vrhunskih sportskih uspjeha

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-9958-31-215-1

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

M3898

Broj strana:

257

Težina:

790 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

32,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga Godine vrhunskih sportskih uspjeha

Intevrvjui sa sportistima koji su u godinama igračke i trenerske karijere napravili vrhunske rezultate, u kojima otkrivaju zanimljive detalje i podsjećaju i svjedoče o velikim utakmicama i dostignućima tih godina. Podsjećaju na najljepše i najteže trenutke karijere i razloge zbog kojih su mijenjali klubove i kako su realizovali svoje transfere. U ovoj knjizi pričaju o detaljima koji su bili nepoznati sportskoj javnosti i možete saznati kako je to izgledalo tih godina. Upoznajte detalje o tome kako je Ivica Osim počeo svoju karijeru i zašto nije sjeo na trenersku klupu Real Madrida? Kako je Ćiro Blažević postao trener u Švajcarskoj? Žašto je Rizah Mešković prešao u Hajduk?
Zašto su Šećer i Meske nogometne ikone u Turskoj? Kako je Fuad Mulahasanović bio omiljen na svim stadionima u bivšoj Jugoslaviji. Kako su Miki, Raza, Mara, Naida sa Jedinstvom Aida došli na krov Evrope? Kako je Damir Mulaomerović osvojio košarkašku Ligu prvaka i zašto je Damir Mršić košarkaški idol u Turskoj? Kako je Abas Arslanagić postavio standarde branjenja rukometnog gola i kako je Ceca Kitić postala najbolja rukometašica svijeta svih vremena? Zašto su Zlatanu Saračeviću napakovali doping aferu. Tu je još mnogo zanimljivih detalja koje možete saznati ukoliko nabavite primerak ove zanimljive knjige.
Bilješka o autoru:
Autor knjige je mr.sci Ibrahim Kozlić, dugogodišnji sportski novinar koji je u karijeri prošao sve forme novinarskog posla. Bio je izvještač sa evropskih i svjetskih prvenstava i pisao za nekoliko sportskih listova u Bosni i Hercegovini. Dugogodišnji je urednik sportskog programa u RTV TK i ovo je njegova prva knjiga. Za svoj rad u novinarstvu je dobio brojna priznanja, a sportsko iskustvo iz mladosti mu je omogućilo da od sagovornika sazna što više detalja koji su zanimljivi sportskoj javnosti.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x250
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga Godine vrhunskih sportskih uspjeha Intevrvjui sa sportistima koji su u godinama igračke i trenerske karijere napravili vrhunske rezultate, u kojima otkrivaju zanimljive detalje i podsjećaju i svjedoče o velikim utakmicama i dostignućima tih godina. Podsjećaju na najljepše i najteže trenutke karijere i razloge zbog kojih su mijenjali klubove i kako su realizovali svoje transfere. U ovoj knjizi pričaju o detaljima koji su bili nepoznati sportskoj javnosti i možete saznati kako je to izgledalo tih godina. Upoznajte detalje o tome kako je Ivica Osim počeo svoju karijeru i zašto nije sjeo na trenersku klupu Real Madrida? Kako je Ćiro Blažević postao trener u Švajcarskoj? Žašto je Rizah Mešković prešao u Hajduk? Zašto su Šećer i Meske nogometne ikone u Turskoj? Kako je Fuad Mulahasanović bio omiljen na svim stadionima u bivšoj Jugoslaviji. Kako su Miki, Raza, Mara, Naida sa Jedinstvom Aida došli na krov Evrope? Kako je Damir Mulaomerović osvojio košarkašku Ligu prvaka i zašto je Damir Mršić košarkaški idol u Turskoj? Kako je Abas Arslanagić postavio standarde branjenja rukometnog gola i kako je Ceca Kitić postala najbolja rukometašica svijeta svih vremena? Zašto su Zlatanu Saračeviću napakovali doping aferu. Tu je još mnogo zanimljivih detalja koje možete saznati ukoliko nabavite primerak ove zanimljive knjige. Bilješka o autoru: Autor knjige je mr.sci Ibrahim Kozlić, dugogodišnji sportski novinar koji je u karijeri prošao sve forme novinarskog posla. Bio je izvještač sa evropskih i svjetskih prvenstava i pisao za nekoliko sportskih listova u Bosni i Hercegovini. Dugogodišnji je urednik sportskog programa u RTV TK i ovo je njegova prva knjiga. Za svoj rad u novinarstvu je dobio brojna priznanja, a sportsko iskustvo iz mladosti mu je omogućilo da od sagovornika sazna što više detalja koji su zanimljivi sportskoj javnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Off-Set
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter