Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Biciklizam: anatomija - ilustrovani vodič za poboljšanje snage, brzine i izdržljivosti

Biciklizam: anatomija - ilustrovani vodič za poboljšanje snage, brzine i izdržljivosti

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-867-478-127-2

Ilustracija:

Da - u boji

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2244

Broj strana:

192

Težina:

505 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

23,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Naučite sve što je potrebno da maksimalno poboljšate biciklističku snagu, brzinu i izdržljivost!

U knjizi Biciklizam: anatomija prikazano je kako možete da poboljšate svoja sportska postignuća povećavanjem snage mišića i optimiziranjem efikasnosti svakog pokreta.

U knjizi Biciklizam: anatomija opisane su 74 najefikasnije vježbe za bicikliste, a za svaku je dat detaljan opis za njeno izvođenje i anatomska ilustracija u boji, na kojoj su obilježeni angažovani mišići.
U knjizi Biciklizam: anatomija možete naći više od pukog opisivanja vježbi jer vas autor stalno navodi da vizualizujete kako trenirate na biciklu ili učestvujete u trci. Ilustracije obuhvataju prikaze savladavanja krivina, uspona ili nizbrdica i vožnje bicikla maksimalnom brzinom, sve to da bi vam bilo jasnije na koji način konkretnu vježbu možete da povežete sa poboljšanjem biciklističkih postignuća. Od strmih uspona do klizavih ravnih deonica, autor knjige Biciklizam: anatomija postarao se da vas pripremi za bilo koji izazov na koji naiđete.

Naučićete kako da modifikujete svaku vježbu da biste forsirali specifične grupe mišića, smanjite mišićnu napetost i minimizujete rizik od javljanja tipičnih biciklističkih povreda. Takođe ćete naučiti na koji način da integrišete opisane vježbe kako biste osmislili trening na osnovu vaših individualnih potreba i postavljenih ciljeva.
Bez obzira na to da li trenirate za predstojeću trku stoljeća ili da biste savladali veoma težak uspon i pri tom sačuvate snagu, knjiga Biciklizam: anatomija omogućiće vam da izvučete maksimum iz svake svoje vožnje bicikla.

  • Originalni naziv: Cycling Anatomy
  • Prevodilac: Romina Halilović
  • Izdanje: 7
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x240
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Naučite sve što je potrebno da maksimalno poboljšate biciklističku snagu, brzinu i izdržljivost! U knjizi Biciklizam: anatomija prikazano je kako možete da poboljšate svoja sportska postignuća povećavanjem snage mišića i optimiziranjem efikasnosti svakog pokreta. U knjizi Biciklizam: anatomija opisane su 74 najefikasnije vježbe za bicikliste, a za svaku je dat detaljan opis za njeno izvođenje i anatomska ilustracija u boji, na kojoj su obilježeni angažovani mišići. U knjizi Biciklizam: anatomija možete naći više od pukog opisivanja vježbi jer vas autor stalno navodi da vizualizujete kako trenirate na biciklu ili učestvujete u trci. Ilustracije obuhvataju prikaze savladavanja krivina, uspona ili nizbrdica i vožnje bicikla maksimalnom brzinom, sve to da bi vam bilo jasnije na koji način konkretnu vježbu možete da povežete sa poboljšanjem biciklističkih postignuća. Od strmih uspona do klizavih ravnih deonica, autor knjige Biciklizam: anatomija postarao se da vas pripremi za bilo koji izazov na koji naiđete. Naučićete kako da modifikujete svaku vježbu da biste forsirali specifične grupe mišića, smanjite mišićnu napetost i minimizujete rizik od javljanja tipičnih biciklističkih povreda. Takođe ćete naučiti na koji način da integrišete opisane vježbe kako biste osmislili trening na osnovu vaših individualnih potreba i postavljenih ciljeva. Bez obzira na to da li trenirate za predstojeću trku stoljeća ili da biste savladali veoma težak uspon i pri tom sačuvate snagu, knjiga Biciklizam: anatomija omogućiće vam da izvučete maksimum iz svake svoje vožnje bicikla.

Dodatne informacije

Izdavač Data Status
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter