Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Spokoj

Spokoj

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Atila Bartiš


ISBN:

978-86-521-0431-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V2143

Broj strana:

296

Težina:

405 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

17,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Rebeka Ver, samoživa i beskrupulozna žena, nekada čuvena glumica koju su muškarci obožavali a žene s podjednakim žarom mrzele, oduvijek je živjela po načelu da sebi može sve da dozvoli. Kada joj ćerka, uspješna violinistkinja, emigrira na Zapad postaje politički nepodobna i iz protesta koji prerasta u bolest petnaest godina odbija da izađe iz stana.

Sin joj je jedina veza sa spoljnim svijetom. I dok se napolju polako urušava uzdrmani politički sistem i društvo prolazi kroz bolnu dramu tranzicije, postaje sve jasnije da sin, pisac, opsesivno upleten u bolesnu seksualnu vezu s urednicom izdavačke kuće, nikako ne može da se oslobodi iz mreže majčinih emotivnih ucjena, želje za osvetom i pokušaja da živi normalno. Može li se junak ove fascinantne povijesti izvući iz tog klupka kada, poslije niza beznačajnih erotskih avantura doživi fatalni susret s Ester Feher?

  • Prevodilac: Maria Toth Ignjatović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2010
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Rebeka Ver, samoživa i beskrupulozna žena, nekada čuvena glumica koju su muškarci obožavali a žene s podjednakim žarom mrzele, oduvijek je živjela po načelu da sebi može sve da dozvoli. Kada joj ćerka, uspješna violinistkinja, emigrira na Zapad postaje politički nepodobna i iz protesta koji prerasta u bolest petnaest godina odbija da izađe iz stana. Sin joj je jedina veza sa spoljnim svijetom. I dok se napolju polako urušava uzdrmani politički sistem i društvo prolazi kroz bolnu dramu tranzicije, postaje sve jasnije da sin, pisac, opsesivno upleten u bolesnu seksualnu vezu s urednicom izdavačke kuće, nikako ne može da se oslobodi iz mreže majčinih emotivnih ucjena, želje za osvetom i pokušaja da živi normalno. Može li se junak ove fascinantne povijesti izvući iz tog klupka kada, poslije niza beznačajnih erotskih avantura doživi fatalni susret s Ester Feher?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter