Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Spasenje

Spasenje

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Rejmond Huri


ISBN:

9788652107780

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V4899

Broj strana:

467

Težina:

577 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Najzad knjiga koju čeka više od milion fanova - nastavak Poslednjeg templara.

Carigrad, 1203. godine - dok gramzive vojske četvrtog krstaškog pohoda opsjedaju grad, tajni odred templara uspjeva da prodre u carsku biblioteku. Cilj: arhiva dokumenata kojima se ne smije dopustiti da padnu u ruke papinoj vojsci. Oni bježe sa tri teška sanduka, puna razornih tajni, i privremeno utočište nalaze u jednom pravoslavnom manastiru. No kakve tajne krije blago koje nose, neće doživjeti da saznaju.

Vatikan, naše doba - Iranski profesor istorije našao se pred ultimatumom da dovrši svoja istraživanja o jednom istorijskom artefaktu, ili da mu porodica bude ubijena. U međuvremenu, FBI-ev agent Šon Rajli prinuđen je da prodre u papin ogromni tajni arhiv inkvizicije. Tu ne ulazi niko sem najpovjerljivijih papinih službenika, ali Rajli je zaslužio povjerenje Vatikana, ovoga puta, međutim, nema drugoga izbora do da to povjerenje pogazi. Njegova voljena Tesa Čajkin kidnapovana je, a ključ za njenu slobodu počiva u ovom podzemnom grobu, u dokumentu znanom kao Fondo Templari, tajnoj istoriji ozloglašenih templara koja bi mogla odgonetnuti nezamislivu zagonetku njihovog davnog istrebljenja...

Prvoklasno pripovjedanje. Od prvih stranica akcija i zaplet nijednog trenutka se ne usporavaju. Ishod je snažni avanturistički triler smješten u okvir političke priče koja opominje.
Library Journal

Neprekidna napetost, sve krvaviji zaplet, i privlačna istorijska zagonetka neće dozvoliti čitaocu da predahne.
Publishers Weekly

Veoma dobro konstruisan spoj istorijske misterije i trilera iz savremenog doba… Fanovi njegovih prethodnih romana, naročito Poslednjeg templara, doslovno će progutati ovu knjigu.
Booklist

  • Originalni naziv: The Templar Salvation...
  • Prevodilac: Dubravka Srećković-Divković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2011
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Najzad knjiga koju čeka više od milion fanova - nastavak Poslednjeg templara. Carigrad, 1203. godine - dok gramzive vojske četvrtog krstaškog pohoda opsjedaju grad, tajni odred templara uspjeva da prodre u carsku biblioteku. Cilj: arhiva dokumenata kojima se ne smije dopustiti da padnu u ruke papinoj vojsci. Oni bježe sa tri teška sanduka, puna razornih tajni, i privremeno utočište nalaze u jednom pravoslavnom manastiru. No kakve tajne krije blago koje nose, neće doživjeti da saznaju. Vatikan, naše doba - Iranski profesor istorije našao se pred ultimatumom da dovrši svoja istraživanja o jednom istorijskom artefaktu, ili da mu porodica bude ubijena. U međuvremenu, FBI-ev agent Šon Rajli prinuđen je da prodre u papin ogromni tajni arhiv inkvizicije. Tu ne ulazi niko sem najpovjerljivijih papinih službenika, ali Rajli je zaslužio povjerenje Vatikana, ovoga puta, međutim, nema drugoga izbora do da to povjerenje pogazi. Njegova voljena Tesa Čajkin kidnapovana je, a ključ za njenu slobodu počiva u ovom podzemnom grobu, u dokumentu znanom kao Fondo Templari, tajnoj istoriji ozloglašenih templara koja bi mogla odgonetnuti nezamislivu zagonetku njihovog davnog istrebljenja... Prvoklasno pripovjedanje. Od prvih stranica akcija i zaplet nijednog trenutka se ne usporavaju. Ishod je snažni avanturistički triler smješten u okvir političke priče koja opominje. Library Journal Neprekidna napetost, sve krvaviji zaplet, i privlačna istorijska zagonetka neće dozvoliti čitaocu da predahne. Publishers Weekly Veoma dobro konstruisan spoj istorijske misterije i trilera iz savremenog doba… Fanovi njegovih prethodnih romana, naročito Poslednjeg templara, doslovno će progutati ovu knjigu. Booklist

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter