Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Španska ljubavna obmana

Španska ljubavna obmana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Elena Armas


ISBN:

9788661520051

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 14 dana

Šifra:

D1815

Broj strana:

440

Težina:

397 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 14 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Kakva tragedija - pronaći ljubav i videti kako ti pred očima izmiče.

Katalina Martin očajnički mora da pronađe pratioca za sestrinu svadbu, naročito zbog toga što se njena sitna, bezazlena laž otrgla kontroli. Sad će svi koje poznaje izgarati od želje da ga upoznaju - uključujući njenog bivšeg dečka i njegovu verenicu.

Preostalo joj je svega četiri nedelje da pronađe nekoga ko će s njom preleteti Atlantik i pomoći joj u obmani. Let od Njujorka do Španije nije kratak, a njenu beskrajno znatiželjnu familiju neće biti lako prevariti. Na scenu stupa Aron Blekford - njen visoki, zgodni, uzdržani saradnik - koji je iznenadi ponudom da joj priskoči u pomoć. Najradije bi ga odbila - u životu nije srela čoveka koji je više živcira. Toliko je nepodnošljiv da joj od njega uzavre krv.

Međutim, Katalina je očajna i kako se svadba približava, Aron sve više izgleda kao najbolja, ako ne i jedina mogućnost. U tom trenutku polako shvata da možda nije toliko užasan u stvarnom svetu koliko u kancelariji.

  • Originalni naziv: The Spanish love deception...
  • Prevodilac: Igor Solunac
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Kakva tragedija - pronaći ljubav i videti kako ti pred očima izmiče. Katalina Martin očajnički mora da pronađe pratioca za sestrinu svadbu, naročito zbog toga što se njena sitna, bezazlena laž otrgla kontroli. Sad će svi koje poznaje izgarati od želje da ga upoznaju - uključujući njenog bivšeg dečka i njegovu verenicu. Preostalo joj je svega četiri nedelje da pronađe nekoga ko će s njom preleteti Atlantik i pomoći joj u obmani. Let od Njujorka do Španije nije kratak, a njenu beskrajno znatiželjnu familiju neće biti lako prevariti. Na scenu stupa Aron Blekford - njen visoki, zgodni, uzdržani saradnik - koji je iznenadi ponudom da joj priskoči u pomoć. Najradije bi ga odbila - u životu nije srela čoveka koji je više živcira. Toliko je nepodnošljiv da joj od njega uzavre krv. Međutim, Katalina je očajna i kako se svadba približava, Aron sve više izgleda kao najbolja, ako ne i jedina mogućnost. U tom trenutku polako shvata da možda nije toliko užasan u stvarnom svetu koliko u kancelariji.

Dodatne informacije

Izdavač Publik Praktikum
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter