Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Šotova originalna svaštara

Šotova originalna svaštara

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Ben Šot


ISBN:

978-86-7702-037-8

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N2084

Broj strana:

160

Težina:

224 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nemoguće ju je pročitati odjedanput, ali je i potpuno nemoguće ispustiti je iz ruku – Šotova originalna svaštara jedinstvena je zbirka čudesnih trivijalnosti.

Koja druga knjiga može da se pohvali time što joj indeks sadrži podatke u vezi sa dužinom vezica za cipele, znakovni jezik i sedam smrtnih grijehova, dvoboje i patuljke, veličine jaja i izborne rezultate?

Gdje biste još mogli pronaći na istom mestu pobjednike sabora u Guči, istoriju poreza za šešire, svjetske šampione u košarci i fudbalu, zbirne imenice, sve filmove o Džejmsu Bondu i listu svih vladara tri najznačajnije srpske dinastije?

Gdje ćete još, osim u Šotovoj originalnoj svaštari, naići na mačku Džona Lenona, takmičenja u pravljenju hrane u Srbiji, meni za posljednju večeru na Titaniku, Heraklovih dvanaest poslova i surove metode ubistva koje je pobrojala gospođica Marpl?

Šotova originalna svaštara je knjiga bez premca: zabavna je, nepredvidljiva i bukvalo izaziva zavisnost.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 115x186
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nemoguće ju je pročitati odjedanput, ali je i potpuno nemoguće ispustiti je iz ruku – Šotova originalna svaštara jedinstvena je zbirka čudesnih trivijalnosti. Koja druga knjiga može da se pohvali time što joj indeks sadrži podatke u vezi sa dužinom vezica za cipele, znakovni jezik i sedam smrtnih grijehova, dvoboje i patuljke, veličine jaja i izborne rezultate? Gdje biste još mogli pronaći na istom mestu pobjednike sabora u Guči, istoriju poreza za šešire, svjetske šampione u košarci i fudbalu, zbirne imenice, sve filmove o Džejmsu Bondu i listu svih vladara tri najznačajnije srpske dinastije? Gdje ćete još, osim u Šotovoj originalnoj svaštari, naići na mačku Džona Lenona, takmičenja u pravljenju hrane u Srbiji, meni za posljednju večeru na Titaniku, Heraklovih dvanaest poslova i surove metode ubistva koje je pobrojala gospođica Marpl? Šotova originalna svaštara je knjiga bez premca: zabavna je, nepredvidljiva i bukvalo izaziva zavisnost.

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter