Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

SolidWorks i SolidCAM osnove - CAD/CAM sistemi u praksi

SolidWorks i SolidCAM osnove - CAD/CAM sistemi u praksi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7991-394-4

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M8247

Broj strana:

496

Težina:

835 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

45,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Knjiga SolidWorks i SolidCAM osnove uvodi čitaoca u jedan od najpopularnijih CAD/CAM programskih paketa današnjice SolidWorks / SolidCAM. Knjiga je priručničkog tipa, prilagođena početnicima u kompjuterski podržanom inženjerskom projektovanju i zasnovana je na učenju uz rad. Svi primeri predstavljeni u ovoj knjizi su sami ili u obliku sklopova potekli iz prakse. Primeri su obrađeni tako da svaki sledeći unapređuje znanje čitaoca koristeći neku novu komandu ili alatku isto­vremeno se oslanjajući na prethodno opisane postupke.

Tekst knjige je bogato ilustrovan sa preko 500 crteža i slika ekrana na kojima su prikazane sve faze u procesu modeliranja i projektovanja tehnologije. Mnoštvo korisnih saveta, uputstava i ma­lih trikova olakšaće vam rad u programskom paketu SolidWorks / SolidCAM i pomoći u savladavanju mnogih praktičnih problema.

Ova knjiga je namenjena je svima koji imaju želju i potrebu da nauče osnove 3D modeliranja i korišćenja ovog moćnog programskog paketa. Mogu je koristiti učenici srednjih tehničkih škola, studenti mašinskih i drugih tehničkih fakulteta i visokih škola, kao i kolege, mašinski inženjeri koji žele da uhvate priključak sa savremenim tokovima u oblasti inženjerskog projektovanja.

Kada pročitate ovu knjigu i prođete kroz sve njene primere, naučićete da:
- modelirate mašinske delove različite složenosti;
- kreirate funkcionalne mašinske sklopove;
- generišete sklopne i radioničke crteže;
- projektujete tehnologiju za obradu na CNC mašinama;
jednom rečju, naučićete da projektujete kao profesionalac.

Na pratećem disku se nalaze svi modeli iz ove knjige, kao i pri­meri projektovanih tehnologija za obradu modela na CNC mašinama.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Ćirilica
  • Veličina: 165x235
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Knjiga SolidWorks i SolidCAM osnove uvodi čitaoca u jedan od najpopularnijih CAD/CAM programskih paketa današnjice SolidWorks / SolidCAM. Knjiga je priručničkog tipa, prilagođena početnicima u kompjuterski podržanom inženjerskom projektovanju i zasnovana je na učenju uz rad. Svi primeri predstavljeni u ovoj knjizi su sami ili u obliku sklopova potekli iz prakse. Primeri su obrađeni tako da svaki sledeći unapređuje znanje čitaoca koristeći neku novu komandu ili alatku isto­vremeno se oslanjajući na prethodno opisane postupke. Tekst knjige je bogato ilustrovan sa preko 500 crteža i slika ekrana na kojima su prikazane sve faze u procesu modeliranja i projektovanja tehnologije. Mnoštvo korisnih saveta, uputstava i ma­lih trikova olakšaće vam rad u programskom paketu SolidWorks / SolidCAM i pomoći u savladavanju mnogih praktičnih problema. Ova knjiga je namenjena je svima koji imaju želju i potrebu da nauče osnove 3D modeliranja i korišćenja ovog moćnog programskog paketa. Mogu je koristiti učenici srednjih tehničkih škola, studenti mašinskih i drugih tehničkih fakulteta i visokih škola, kao i kolege, mašinski inženjeri koji žele da uhvate priključak sa savremenim tokovima u oblasti inženjerskog projektovanja. Kada pročitate ovu knjigu i prođete kroz sve njene primere, naučićete da: - modelirate mašinske delove različite složenosti; - kreirate funkcionalne mašinske sklopove; - generišete sklopne i radioničke crteže; - projektujete tehnologiju za obradu na CNC mašinama; jednom rečju, naučićete da projektujete kao profesionalac. Na pratećem disku se nalaze svi modeli iz ove knjige, kao i pri­meri projektovanih tehnologija za obradu modela na CNC mašinama.

Dodatne informacije

Izdavač CET
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter