Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Snaga šestice - Druga knjiga Lorskih baština

Snaga šestice - Druga knjiga Lorskih baština

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Pittacus Lore


ISBN:

978-953-316-407-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7602

Broj strana:

250

Težina:

530 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

37,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Priču o spasu planeta Lorien i njegovih devetoro baštinika, koja je započela uzbudljivim prvim dijelom Ja sam Broj Četiri, ujedno i predloškom za istoimenu filmsku uspješnicu, ovdje pratimo iz dva kuta.

Broj Četiri zajedno s Brojem Šest i Samom bježi od Mogadoraca i napušta Raj. No čini se da su se Mogadorci uspjeli domoći vrlo moćna oružja – škrinje koja je pripadala Broju Šest – što će naše junake gotovo stajati života. Čitajući pismo koje mu je Henri ostavio, Broj Četiri nalazi poveznicu između sebe i Samova oca, i to Sama i njega navodi da se vrate u Raj, gdje će zbog Sarine odluke zamalo zaglaviti. Broj Šest čini sve da im pomogne, ali odlazi kad sazna da u Španjolskoj živi netko od Staratelja tko je u nevolji.

U Španjolskoj se, pak, skrivaju Broj Sedam, jedna od baštinica planeta Lorien i njezina Starateljica Adelina. Nakon jedanaest godina života u samostanu, Adelinu je napustila svaka nada u obnovu Loriena, pa se pokušava prilagoditi životu časne sestre koja skrbi za ondašnju siročad, posve zanemarujući Sedmicu. Kada u sirotište dovedu sedmogodišnju Ellu, Sedmica Marina odluči uz njezinu pomoć pronaći škrinju koju je Adelina skrila i primiti svoje baštine. Otvaranje škrinje Mogadorcima je znak koji su dugo čekali i oni se svim silama daju u potragu za Marinom i Ellom.

  • Originalni naziv: The Power of six
  • Prevodilac: Ivan Zorić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 165x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Priču o spasu planeta Lorien i njegovih devetoro baštinika, koja je započela uzbudljivim prvim dijelom Ja sam Broj Četiri, ujedno i predloškom za istoimenu filmsku uspješnicu, ovdje pratimo iz dva kuta. Broj Četiri zajedno s Brojem Šest i Samom bježi od Mogadoraca i napušta Raj. No čini se da su se Mogadorci uspjeli domoći vrlo moćna oružja – škrinje koja je pripadala Broju Šest – što će naše junake gotovo stajati života. Čitajući pismo koje mu je Henri ostavio, Broj Četiri nalazi poveznicu između sebe i Samova oca, i to Sama i njega navodi da se vrate u Raj, gdje će zbog Sarine odluke zamalo zaglaviti. Broj Šest čini sve da im pomogne, ali odlazi kad sazna da u Španjolskoj živi netko od Staratelja tko je u nevolji. U Španjolskoj se, pak, skrivaju Broj Sedam, jedna od baštinica planeta Lorien i njezina Starateljica Adelina. Nakon jedanaest godina života u samostanu, Adelinu je napustila svaka nada u obnovu Loriena, pa se pokušava prilagoditi životu časne sestre koja skrbi za ondašnju siročad, posve zanemarujući Sedmicu. Kada u sirotište dovedu sedmogodišnju Ellu, Sedmica Marina odluči uz njezinu pomoć pronaći škrinju koju je Adelina skrila i primiti svoje baštine. Otvaranje škrinje Mogadorcima je znak koji su dugo čekali i oni se svim silama daju u potragu za Marinom i Ellom.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter