Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Slatkiši za doručak

Slatkiši za doručak

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Doroti Kumson


ISBN:

978-86-7436-838-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V1512

Broj strana:

457

Težina:

578 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

20,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon što se vrati iz Australije u Englesku, Kendra Tamale iznajmljuje stan od Kajla, razvedenog oca dvoje djece, pronalazi posao i nada se novom početku i jednostavnom životu.

Kajlovi petogodišnji blizanci, Samer i Džekson međutim, misle drugačije i žele da usvoje Kendru kao svoju majku - najviše zbog toga što im ona dozvoljava da jedu slatkiše za doručak. Kendra skriva tajnu zbog koje ne želi da se ikome približi, no uprkos svemu postaje dio njihovih života.

Baš kada joj se učini da je ipak uspjela da živi kako je oduvjek željela, Kendra nailazi na čovjeka koji sa njom dijeli užasnu tajnu - njen život se u potpunosti raspada: ne može da spava, ne može da jede, gubi posao, a djecu odvodi njihova prava majka. Jedini način da se iskupi je da prizna strašnu grešku koju je počinila prije mnogo godina, ali ona se zarekla da to nikada neće učiniti… Hoće li Kendra pogaziti datu riječ?

Slatkiši za doručak je priča o iskupljenju, nadi i ljubavi koja će iskrsnuti tamo gdje je najmanje očekuju.

Likovi su divno opisani, a zaplet je sjajno postavljen već od prve stranice… Savršena knjiga koju treba čitati na odmoru.

  • Prevodilac: Ivana Jordović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2008
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon što se vrati iz Australije u Englesku, Kendra Tamale iznajmljuje stan od Kajla, razvedenog oca dvoje djece, pronalazi posao i nada se novom početku i jednostavnom životu. Kajlovi petogodišnji blizanci, Samer i Džekson međutim, misle drugačije i žele da usvoje Kendru kao svoju majku - najviše zbog toga što im ona dozvoljava da jedu slatkiše za doručak. Kendra skriva tajnu zbog koje ne želi da se ikome približi, no uprkos svemu postaje dio njihovih života. Baš kada joj se učini da je ipak uspjela da živi kako je oduvjek željela, Kendra nailazi na čovjeka koji sa njom dijeli užasnu tajnu - njen život se u potpunosti raspada: ne može da spava, ne može da jede, gubi posao, a djecu odvodi njihova prava majka. Jedini način da se iskupi je da prizna strašnu grešku koju je počinila prije mnogo godina, ali ona se zarekla da to nikada neće učiniti… Hoće li Kendra pogaziti datu riječ? Slatkiši za doručak je priča o iskupljenju, nadi i ljubavi koja će iskrsnuti tamo gdje je najmanje očekuju. Likovi su divno opisani, a zaplet je sjajno postavljen već od prve stranice… Savršena knjiga koju treba čitati na odmoru.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter