Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.205

Facebook slicica

Katalog

Slatka tuga

Slatka tuga

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958305955

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B6843

Broj strana:

417

Težina:

490 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Jedno ljeto promijenit će sve...

Charlie Lewis je ona osoba sa školske fotografije koju će desetljećima kasnije rijetki prepoznati. Posljednja godina srednje škole obilježena mu je odlaskom majke i sestre, životom s ocem koji prolazi kroz ozbiljnu krizu i lošim rezultatima na završnim ispitima koji bi mu trebali odrediti budućnost – budućnost o kojoj gotovo da i ne razmišlja. U njegov život ulijeće Fran Fisher, a kako bi se približio djevojci prema kojoj gaji simpatije, postaje član neobične skupine koja dane provodi citirajući Shakespearea i pripremajući predstavu Romeo i Julija.

Slatka tuga zabavna je, ali i na trenutke potresna priča o odrastanju i sazrijevanju, prvoj ljubavi, porodici i prijateljstvu, a glavni lik Charlie Lewis jedan je od onih književnih likova koji se pamte dugo nakon čitanja.

  • Prevodilac: Jovana Šego
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2021
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 135x210
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Jedno ljeto promijenit će sve... Charlie Lewis je ona osoba sa školske fotografije koju će desetljećima kasnije rijetki prepoznati. Posljednja godina srednje škole obilježena mu je odlaskom majke i sestre, životom s ocem koji prolazi kroz ozbiljnu krizu i lošim rezultatima na završnim ispitima koji bi mu trebali odrediti budućnost – budućnost o kojoj gotovo da i ne razmišlja. U njegov život ulijeće Fran Fisher, a kako bi se približio djevojci prema kojoj gaji simpatije, postaje član neobične skupine koja dane provodi citirajući Shakespearea i pripremajući predstavu Romeo i Julija. Slatka tuga zabavna je, ali i na trenutke potresna priča o odrastanju i sazrijevanju, prvoj ljubavi, porodici i prijateljstvu, a glavni lik Charlie Lewis jedan je od onih književnih likova koji se pamte dugo nakon čitanja.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter