Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Slamar

Slamar

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4244-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B8154

Broj strana:

320

Težina:

400 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

U Beogradu, u Banjičkoj šumi ispod strašila za ptice, pronađen je leš kome su povađeni unutrašnji organi, a stomačna duplja napunjena slamom. Slučaj je u nadležnosti inspektora Filipa Vujića, koji od forenzičara saznaje da su izolovali DNK profil ubice, ali analiza deluje neverovatno. DNK ukazuje na mrtvu osobu, hrvatskog biologa koji je pre osamnaest godina mučki ubijen sa čitavom porodicom na svom imanju u Baranji.

U Zagrebu, policijska službenica Lara Plevnik istražuje kriminalne privatizacije tajkuna Materića, nekrunisanog kralja slavonskih oranica. Što dublje kopa, više otkriva zamršeni svet korupcije i bespoštednu trku koja se odvija između hrvatske i srpske poljoprivredne elite.

Čim započne žetva i padnu prvi otkosi, slamnata strašila se razigraju na poljima useva… Niko više neće biti siguran. Niko ne može ni da pretpostavi ko je sledeća žrtva surovog Slamara.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

U Beogradu, u Banjičkoj šumi ispod strašila za ptice, pronađen je leš kome su povađeni unutrašnji organi, a stomačna duplja napunjena slamom. Slučaj je u nadležnosti inspektora Filipa Vujića, koji od forenzičara saznaje da su izolovali DNK profil ubice, ali analiza deluje neverovatno. DNK ukazuje na mrtvu osobu, hrvatskog biologa koji je pre osamnaest godina mučki ubijen sa čitavom porodicom na svom imanju u Baranji. U Zagrebu, policijska službenica Lara Plevnik istražuje kriminalne privatizacije tajkuna Materića, nekrunisanog kralja slavonskih oranica. Što dublje kopa, više otkriva zamršeni svet korupcije i bespoštednu trku koja se odvija između hrvatske i srpske poljoprivredne elite. Čim započne žetva i padnu prvi otkosi, slamnata strašila se razigraju na poljima useva… Niko više neće biti siguran. Niko ne može ni da pretpostavi ko je sledeća žrtva surovog Slamara.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter