Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Sjena noći

Sjena noći

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-266-596-3

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

M1048

Broj strana:

640

Težina:

650 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

30,50 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Nakon što pronađe alkemičarski rukopis Ashmole 762, vrsna povjesničarka i osrednja vještica Diana Bishop sa svojim novopečenim suprugom vampirom Matthewom Clairmontom kreće na put kroz vrijeme. Odredište njihova vremenskog putovanja Matthewova je Stara kuća u Oxfordu. Godina je 1590. i Diana se našla među svim najslavnijim ljudima toga doba – od Waltera Raleigha i Williama Shakespearea do same kraljice Elizabete I. Osim da pronađe stranice koje nedostaju u Ashmoleu 762, njezina je glavna misija naučiti vještičje vještine, a krajem 16. stoljeća ne bi joj trebalo biti teško pronaći pravu učiteljicu. Ipak, na svojem putu Diana nailazi na brojne teškoće, a jedan od prvih izazova svakako je Matthewov otac Philippe de Clermont. No Dianine su moći mnogo jače no što itko očekuje, pa na putu do cilja svladava brojne prepreke na koje emancipirana žena iz 21. stoljeća nailazi u elizabetinsko doba.
Sjena noći, uzbudljiva priča o putovanju kroz vrijeme suvremene vještice Diane, drugi je dio trilogije All souls, koja je osvojila čitatelje u više od 30 zemalja te je prodana u više milijuna primjeraka.

  • Originalni naziv: Shadow of Night
  • Prevodilac: Dražen Čulić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2014
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x190
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Nakon što pronađe alkemičarski rukopis Ashmole 762, vrsna povjesničarka i osrednja vještica Diana Bishop sa svojim novopečenim suprugom vampirom Matthewom Clairmontom kreće na put kroz vrijeme. Odredište njihova vremenskog putovanja Matthewova je Stara kuća u Oxfordu. Godina je 1590. i Diana se našla među svim najslavnijim ljudima toga doba – od Waltera Raleigha i Williama Shakespearea do same kraljice Elizabete I. Osim da pronađe stranice koje nedostaju u Ashmoleu 762, njezina je glavna misija naučiti vještičje vještine, a krajem 16. stoljeća ne bi joj trebalo biti teško pronaći pravu učiteljicu. Ipak, na svojem putu Diana nailazi na brojne teškoće, a jedan od prvih izazova svakako je Matthewov otac Philippe de Clermont. No Dianine su moći mnogo jače no što itko očekuje, pa na putu do cilja svladava brojne prepreke na koje emancipirana žena iz 21. stoljeća nailazi u elizabetinsko doba. Sjena noći, uzbudljiva priča o putovanju kroz vrijeme suvremene vještice Diane, drugi je dio trilogije All souls, koja je osvojila čitatelje u više od 30 zemalja te je prodana u više milijuna primjeraka.

Dodatne informacije

Izdavač Fraktura
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter