Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Sjaj mog života

Sjaj mog života

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: M. O. Volš


ISBN:

978-86-521-2052-9

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D3186

Broj strana:

320

Težina:

423 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vudlend Hils u Luizijani je mjesto dugih, vrelih ljeta, komšijskog roštiljanja u svakom dvorištu i buradi ledenog piva ispod krošnji egzotičnog drveća. Ipak, uskoro će postati poprište zločina... Jednog dana se Lindi Simspon vraća kući iz škole i upada pravo u zamku: neko je čeka, žica je zategnuta između bandera na putu. Biće napadnuta tek nekoliko metara od njene kuće. Svjedoka nema i počinilac nije uhvaćen. Njen komšija, četrnaestogodišnjak, otkad zna za sebe je ludo zaljubljen u nju. On čvrsto rješava da nađe krivca i istražuje sve osumnjičene u komšiluku. Međutim, pre nego što se to ljeto okonča, postaće jasno da dobronamerni komšiluk Vudlend Hilsa mnogo toga skriva. Iza svake uredne bijele ograde krije se složena i tamna mreža. U želji da rješi misteriju, maloljetni detektiv će naići na prijeteći, njemu nepoznat svijet, koji ga sve dublje uvlači u sebe.

Ovaj izuzetni roman koji je ujedno i pronicljiva studija o odrastanju i o nezaobilaznim vrijednostima zaista je originalno djelo na današnjoj književnoj sceni, a njegov autor posjeduje jedinstven književni glas.

  • Originalni naziv: My Sunshine Away
  • Prevodilac: Nikola Pajvančić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vudlend Hils u Luizijani je mjesto dugih, vrelih ljeta, komšijskog roštiljanja u svakom dvorištu i buradi ledenog piva ispod krošnji egzotičnog drveća. Ipak, uskoro će postati poprište zločina... Jednog dana se Lindi Simspon vraća kući iz škole i upada pravo u zamku: neko je čeka, žica je zategnuta između bandera na putu. Biće napadnuta tek nekoliko metara od njene kuće. Svjedoka nema i počinilac nije uhvaćen. Njen komšija, četrnaestogodišnjak, otkad zna za sebe je ludo zaljubljen u nju. On čvrsto rješava da nađe krivca i istražuje sve osumnjičene u komšiluku. Međutim, pre nego što se to ljeto okonča, postaće jasno da dobronamerni komšiluk Vudlend Hilsa mnogo toga skriva. Iza svake uredne bijele ograde krije se složena i tamna mreža. U želji da rješi misteriju, maloljetni detektiv će naići na prijeteći, njemu nepoznat svijet, koji ga sve dublje uvlači u sebe. Ovaj izuzetni roman koji je ujedno i pronicljiva studija o odrastanju i o nezaobilaznim vrijednostima zaista je originalno djelo na današnjoj književnoj sceni, a njegov autor posjeduje jedinstven književni glas.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter