Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Šifra Svitac

Šifra Svitac

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-521-4786-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

D2102

Broj strana:

320

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Nastavak romana Broj 10.

Priča koji nas vraća u Akademiju Simerija i Noćnu školu.

Plaćene ubice jure premijerkinu ćerku... Koliko će se dugo kriti pre nego što kucne čas da se brani?

Uzbudljivi nastavak Broja 10, koji su Independent i FT proglasili knjigom godine za mlade.

Grej Lengtri beži. Kao ćerka jedinica britanske premijerke, Grej živi u neizvesnosti još otkad joj je majka izabrana da upravlja zemljom. Ona i majka žrtve su ruske ubistvene zavere. Što je još gore, u tu zaveru upleteni su i članovi majčinog kabineta. Ekipa telohranitelja stalno je uz Grej. Pritisak novinara je neumoljiv. A tu su i pretnje smrću.

Nakon pokušaja ubistva Grej je prebačena u elitni internat Simerija u unutrašnjosti Britanije. Okružena visokim zidovima i zaključanim kapijama Grej se konačno oseća bezbedno ali je zaverenici još uvek traže, i uskoro će je pronaći. Atentatori koji su joj za petama veoma su sposobni. Grejina telohraniteljka, Džulija, i mlada direktorka škole čvrsto su rešene da je zaštite. Obe znaju koliko je situacija ozbiljna. Dilan, tajanstveni učenik iz Amerike, kao da zna više nego što bi trebalo – i uvek je tu kad se Grej nađe u nevolji. Može li ona da mu veruje? Može li ikome da veruje?

Dok zima steže i spušta se noć, Grej mora brzo da razmišlja.
Lovci dolaze.

  • Prevodilac: Aleksandra Čabraja
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2023
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x220
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Nastavak romana Broj 10. Priča koji nas vraća u Akademiju Simerija i Noćnu školu. Plaćene ubice jure premijerkinu ćerku... Koliko će se dugo kriti pre nego što kucne čas da se brani? Uzbudljivi nastavak Broja 10, koji su Independent i FT proglasili knjigom godine za mlade. Grej Lengtri beži. Kao ćerka jedinica britanske premijerke, Grej živi u neizvesnosti još otkad joj je majka izabrana da upravlja zemljom. Ona i majka žrtve su ruske ubistvene zavere. Što je još gore, u tu zaveru upleteni su i članovi majčinog kabineta. Ekipa telohranitelja stalno je uz Grej. Pritisak novinara je neumoljiv. A tu su i pretnje smrću. Nakon pokušaja ubistva Grej je prebačena u elitni internat Simerija u unutrašnjosti Britanije. Okružena visokim zidovima i zaključanim kapijama Grej se konačno oseća bezbedno ali je zaverenici još uvek traže, i uskoro će je pronaći. Atentatori koji su joj za petama veoma su sposobni. Grejina telohraniteljka, Džulija, i mlada direktorka škole čvrsto su rešene da je zaštite. Obe znaju koliko je situacija ozbiljna. Dilan, tajanstveni učenik iz Amerike, kao da zna više nego što bi trebalo – i uvek je tu kad se Grej nađe u nevolji. Može li ona da mu veruje? Može li ikome da veruje? Dok zima steže i spušta se noć, Grej mora brzo da razmišlja. Lovci dolaze.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter