Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Seti se naše ljubavi

Seti se naše ljubavi

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Vesna Dedić


ISBN:

978-86-89671-10-0

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M6646

Broj strana:

222

Težina:

220 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Roman Seti se naše ljubavi Vesne Dedić je melanholični vodič kroz sudbine i emotivna preživljavanja nekoliko različitih muškaraca i žena koji lutaju od osećaja da je sreća stvar sebičnosti do istine da vreme iscuri brzo i pretekne nas pre nego što smognemo snage da prevareni, ostavljeni, iznevereni i poniženi krenemo dalje.

Seti se naše ljubavi je melodrama u kojoj će se pronaći svaka devojka omađijana strašću i zaljubljenošću, svaka žena kojoj je i tragedija udvoje lepša od samoće, svaka majka ispunjena ljubavlju, odgovornošću i strahovima, čitateljke umorne i željne tišine i slobode, i one kojima samo rad ulepšava život.

Da li je mudrost život uzeti kakav jeste, a samo ponekad sanjati kakav bi mogao biti, kako zaljubljene da od svega što nam život nudi ne postanemo samo ptice zarobljene u ruci nekog veličanstvenog pobednika, da li je tačno, kao što kaže jedna od junakinja, slavna slikarka Olja Ivanjicki, da život deli karte na prvi i na sve ostale redove i da, ako nisi u prvom redu, kao da te nema.

Roman prati tri generacije jedne porodice od idilične Ljubljane pred Drugi svetski rat, preko Vrnjačke Banje sa kermesima i karnevalima do Beograda nad kojim bdi spomenik Pobedniku i čeka svoju Pobednicu na suprotnoj obali.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Roman Seti se naše ljubavi Vesne Dedić je melanholični vodič kroz sudbine i emotivna preživljavanja nekoliko različitih muškaraca i žena koji lutaju od osećaja da je sreća stvar sebičnosti do istine da vreme iscuri brzo i pretekne nas pre nego što smognemo snage da prevareni, ostavljeni, iznevereni i poniženi krenemo dalje. Seti se naše ljubavi je melodrama u kojoj će se pronaći svaka devojka omađijana strašću i zaljubljenošću, svaka žena kojoj je i tragedija udvoje lepša od samoće, svaka majka ispunjena ljubavlju, odgovornošću i strahovima, čitateljke umorne i željne tišine i slobode, i one kojima samo rad ulepšava život. Da li je mudrost život uzeti kakav jeste, a samo ponekad sanjati kakav bi mogao biti, kako zaljubljene da od svega što nam život nudi ne postanemo samo ptice zarobljene u ruci nekog veličanstvenog pobednika, da li je tačno, kao što kaže jedna od junakinja, slavna slikarka Olja Ivanjicki, da život deli karte na prvi i na sve ostale redove i da, ako nisi u prvom redu, kao da te nema. Roman prati tri generacije jedne porodice od idilične Ljubljane pred Drugi svetski rat, preko Vrnjačke Banje sa kermesima i karnevalima do Beograda nad kojim bdi spomenik Pobedniku i čeka svoju Pobednicu na suprotnoj obali.

Dodatne informacije

Izdavač Dedić
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter