Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Sestrinsko proročanstvo

Sestrinsko proročanstvo

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Michelle Zink


ISBN:

978-953-316-413-7

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K7454

Broj strana:

242

Težina:

589 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Drevno proročanstvo podijelit će blizanke. Osim što su naglo ostale siročad, postaju i neprijateljice. Jedna dobra, druga zla, obje se nađu upletene u misterij koji započinje neobičnim znakom na koži a govori o smrti njihovih roditelja i životu prepunom tajni. Lia i Alice Milthorpe ne znaju u koga mogu imati povjerenja. Znaju jedino da ga ne mogu imati jedna u drugu. Jedna ima moć vratiti Sotonu na ovaj svijet, druga mora spriječiti sestru da to i učini. Kad se susretne s gatarom Soniom mnogo toga će joj biti jasnije, a kada se pridruži i prijateljica Luisa, družina je na broju. Zajedno će se baciti na rješavanje zagonetke o sestrama nastalim iz istog uzbibanog oceana, jedna Stražarica, druga Dveri.

Riječima jedne od najpoznatijih spisateljica fantastike Tamore Pierce, ovo je mračna, sablasna priča o drevnoj borbi između živih i mrtvih a u njenom središtu dvije su sestre. Knjiga je gotska, edvardijanska i apsolutno neodloživa!

  • Originalni naziv: PROPHECY OF THE SISTERS...
  • Prevodilac: Sandra Mlađenović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Tvrdi uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 155x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Drevno proročanstvo podijelit će blizanke. Osim što su naglo ostale siročad, postaju i neprijateljice. Jedna dobra, druga zla, obje se nađu upletene u misterij koji započinje neobičnim znakom na koži a govori o smrti njihovih roditelja i životu prepunom tajni. Lia i Alice Milthorpe ne znaju u koga mogu imati povjerenja. Znaju jedino da ga ne mogu imati jedna u drugu. Jedna ima moć vratiti Sotonu na ovaj svijet, druga mora spriječiti sestru da to i učini. Kad se susretne s gatarom Soniom mnogo toga će joj biti jasnije, a kada se pridruži i prijateljica Luisa, družina je na broju. Zajedno će se baciti na rješavanje zagonetke o sestrama nastalim iz istog uzbibanog oceana, jedna Stražarica, druga Dveri. Riječima jedne od najpoznatijih spisateljica fantastike Tamore Pierce, ovo je mračna, sablasna priča o drevnoj borbi između živih i mrtvih a u njenom središtu dvije su sestre. Knjiga je gotska, edvardijanska i apsolutno neodloživa!

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter