Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Šest lica senke

Šest lica senke

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Craig Russel


ISBN:

978-86-10-030587

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B4249

Broj strana:

386

Težina:

550 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Mladi psihijatar Viktor Kosarek, Jungov sledbenik, stigao je u ozloglašeni zamak Grad orlova, specijalnu zatvorsku bolnicu. Ovde se nalazi šest najopasnijih ubica, poznatih kao Đavolja šestorka: Vegetarijanka, Drvoseča, Klovn, Kolekcionar Stakla, Skiomanser i Demon. Viktor se nada da će korišćenjem revolucionarne tehnike dokazati da ovi pacijenti zajedno dele arhetip zla, fenomen poznatiji pod nazivom đavolja nit, a samim tim i mračnu istinu o zločinima koje su ovi zatvorenici počinili.
U međuvremenu u Pragu, strah je okovao grad dok fantomski serijski ubica zvani Kožna Kecelja vreba u mračnim uličicama. Kapetan Lukaš S

molak iz praške policije očajnički pokušava da pronađe krivca, imitatora londonskog Džeka Trboseka. Rešio je da se obrati lekarima iz Grada orlova za pomoć jer sumnja da je Kožna Kecelja možda nekako povezan sa ovih šest zatvorenika. Kada sumnja preraste u opsesiju, da li će Lukaš Smolak i Viktor Kosarek uspeti da otkriju pravu istinu?
Protakana istočnoevropskim folklorom i legendama i jungovskom psihologijom, prekrivena senkom nacizma koji nadire, ovo je knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruku dok je ne pročitate.

  • Originalni naziv: The devils aspect
  • Prevodilac: Jovana Palavestra
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Mladi psihijatar Viktor Kosarek, Jungov sledbenik, stigao je u ozloglašeni zamak Grad orlova, specijalnu zatvorsku bolnicu. Ovde se nalazi šest najopasnijih ubica, poznatih kao Đavolja šestorka: Vegetarijanka, Drvoseča, Klovn, Kolekcionar Stakla, Skiomanser i Demon. Viktor se nada da će korišćenjem revolucionarne tehnike dokazati da ovi pacijenti zajedno dele arhetip zla, fenomen poznatiji pod nazivom đavolja nit, a samim tim i mračnu istinu o zločinima koje su ovi zatvorenici počinili. U međuvremenu u Pragu, strah je okovao grad dok fantomski serijski ubica zvani Kožna Kecelja vreba u mračnim uličicama. Kapetan Lukaš S molak iz praške policije očajnički pokušava da pronađe krivca, imitatora londonskog Džeka Trboseka. Rešio je da se obrati lekarima iz Grada orlova za pomoć jer sumnja da je Kožna Kecelja možda nekako povezan sa ovih šest zatvorenika. Kada sumnja preraste u opsesiju, da li će Lukaš Smolak i Viktor Kosarek uspeti da otkriju pravu istinu? Protakana istočnoevropskim folklorom i legendama i jungovskom psihologijom, prekrivena senkom nacizma koji nadire, ovo je knjiga koju nećete moći da ispustite iz ruku dok je ne pročitate.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter