Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Šest godina

Šest godina

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Harlan Coben


ISBN:

978-953-316-736-7

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M2843

Broj strana:

251

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

26,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Šest je godina prošlo otkako je Jake Fisher gledao kako se Natalie, ljubav njegova života, udaje za drugoga. Šest godina skrivanja slomljenog srca zdušnim uranjanjem u karijeru sveučilišnog profesora. Šest godina održavanja obećanja da će ostaviti Natalie na miru, i šest godina mučnog zamišljanja njezina života s mužem Toddom.

Ali šest godina nije bilo ni izdaleka dovoljno da utrne njegove osjećaje. Kad Jake naiđe na Toddovu osmrtnicu, ne može se suzdržati da ne ode na pogreb. Tamo uspije dočekati željno iščekivani trenutak kada ugleda Toddovu udovicu… ali to nije Natalie. Tko god ona bila, s Toddom je u braku već gotovo dvadeset godina. S tom činjenicom, sve što je Jake mislio da zna o najboljim trenucima svog života – razdoblju koje nikad nije prebolio – okrene se naglavce.

Dok Jake traga za istinom, njegova se idealizirana sjećanja na Natalie počinju raspadati. Zajednički prijatelji njih dvoje ili se ne mogu pronaći, ili se ne sjećaju Jakea. Nitko već godinama nije vidio Natalie. Jakeova potraga za ženom koja mu je slomila srce i koja mu je lagala uskoro će ugroziti sâm njegov život, kad mu postane jasno da je čovjek u kojeg se pretvorio možda zasnovan na pažljivo oblikovanoj izmišljotini.

Harlana Cobena ne treba posebno predstavljati ljubiteljima vrhunskih suvremenih krimića. U majstorski napisanom trileru Šest godina Coben istražuje dubine i strasti izgubljene ljubavi… i tajne i laži koje leže u njezinom srcu.

  • Originalni naziv: SIX YEARS
  • Prevodilac: Predrag Mavar
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x210
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Šest je godina prošlo otkako je Jake Fisher gledao kako se Natalie, ljubav njegova života, udaje za drugoga. Šest godina skrivanja slomljenog srca zdušnim uranjanjem u karijeru sveučilišnog profesora. Šest godina održavanja obećanja da će ostaviti Natalie na miru, i šest godina mučnog zamišljanja njezina života s mužem Toddom. Ali šest godina nije bilo ni izdaleka dovoljno da utrne njegove osjećaje. Kad Jake naiđe na Toddovu osmrtnicu, ne može se suzdržati da ne ode na pogreb. Tamo uspije dočekati željno iščekivani trenutak kada ugleda Toddovu udovicu… ali to nije Natalie. Tko god ona bila, s Toddom je u braku već gotovo dvadeset godina. S tom činjenicom, sve što je Jake mislio da zna o najboljim trenucima svog života – razdoblju koje nikad nije prebolio – okrene se naglavce. Dok Jake traga za istinom, njegova se idealizirana sjećanja na Natalie počinju raspadati. Zajednički prijatelji njih dvoje ili se ne mogu pronaći, ili se ne sjećaju Jakea. Nitko već godinama nije vidio Natalie. Jakeova potraga za ženom koja mu je slomila srce i koja mu je lagala uskoro će ugroziti sâm njegov život, kad mu postane jasno da je čovjek u kojeg se pretvorio možda zasnovan na pažljivo oblikovanoj izmišljotini. Harlana Cobena ne treba posebno predstavljati ljubiteljima vrhunskih suvremenih krimića. U majstorski napisanom trileru Šest godina Coben istražuje dubine i strasti izgubljene ljubavi… i tajne i laži koje leže u njezinom srcu.

Dodatne informacije

Izdavač Algoritam Zagreb
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter