Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Serotonin

Serotonin

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9789958304361

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B1683

Broj strana:

266

Težina:

325 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

22,00 KM
na stanju

Kategorije:

Sadržaj:

Florent-Claude Labrouste je inženjer u Ministarstvu poljoprivrede i u samonametnutoj je disfunkcionalnoj vezi sa ženom dosta mlađom od sebe. Kad otkrije njenu nevjeru, razočaran i nezadovoljan životom koji vodi, odlučuje napustiti Pariz i vratiti se u Normandiju. U pokrajini svoje mladosti prisjeća se izgubljenih ljubavi i sreće nastojeći pronaći svoje mjesto u svijetu koji mu više ne donosi nikakvu radost.

Jedino olakšanje pronalazi u tableti – maloj, bijeloj, ovalnog oblika. Captorix je novi lijek, nedavno pušten u javnu upotrebu, a djeluje tako što pospješuje lučenje serotonina. I dok društveni nemiri oko njega rastu, a njegova se depresija produbljuje, Florent-Claude se okreće novom lijeku s nadom da će pronaći nešto za šta vrijedi živjeti.

Roman jednog od najprovakativnijih pisaca svoje generacije, Sertotonin je istovremeno razarajuća priča o samoći, čežnji i ličnoj patnji, te moćna krtika savremenog života.

  • Originalni naziv: Serotonine
  • Prevodilac: Vladimir D. Janković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2019
  • Jezik: Bosanski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x195
  • Zemlja porijekla: Bosna i Hercegovina
  • Stanje: Nova

Detalji

Florent-Claude Labrouste je inženjer u Ministarstvu poljoprivrede i u samonametnutoj je disfunkcionalnoj vezi sa ženom dosta mlađom od sebe. Kad otkrije njenu nevjeru, razočaran i nezadovoljan životom koji vodi, odlučuje napustiti Pariz i vratiti se u Normandiju. U pokrajini svoje mladosti prisjeća se izgubljenih ljubavi i sreće nastojeći pronaći svoje mjesto u svijetu koji mu više ne donosi nikakvu radost. Jedino olakšanje pronalazi u tableti – maloj, bijeloj, ovalnog oblika. Captorix je novi lijek, nedavno pušten u javnu upotrebu, a djeluje tako što pospješuje lučenje serotonina. I dok društveni nemiri oko njega rastu, a njegova se depresija produbljuje, Florent-Claude se okreće novom lijeku s nadom da će pronaći nešto za šta vrijedi živjeti. Roman jednog od najprovakativnijih pisaca svoje generacije, Sertotonin je istovremeno razarajuća priča o samoći, čežnji i ličnoj patnji, te moćna krtika savremenog života.

Dodatne informacije

Izdavač Buybook
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter