Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Seks i slobodna devojka

Seks i slobodna devojka

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

86-7436-170-6

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M0153

Broj strana:

2004

Težina:

1148 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

15,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Prije nego što sam išta znala o seksu i Njujorku, čitala sam Seks i slobodnu devojku Helen Gerli Braun, nezaobilaznu knjigu koja će zauvijek postojati u životu, umu i libidu žena.
Kim Katral, Seks i grad

Mislili ste da pristojna neudata žena nema seksualni život? Razmislite još jednom, poručuje Helen Gerli Braun. Nevjerovatni bestseler koji je promijenio viđenje žena i potpuno uzdrmao konzervativno shvatanje ženske seksualnosti ponovo je u štampi.
Aktuelna moda ženskog osamostaljenja nema nikakve veze sa ovom knjigom koja je promijenila čitavu naciju, ali i svijet. Glavna urednica Kosmopolitena, Helen Gerli Braun, objašnjava ženama kako da svoje živote ispune romantikom i privlačnim muškarcima.
Stavovi u pogledu seksualnosti možda se i jesu promijenili, ali ženska umjetnost življenja nije. Ovdje ćete vidjeti kako da upoznate muškarce, oborite ih s nogu, pa im čak i namaknete burmu na prst. Ljepota koketovanja, uživanje u vezi od njenog početka do kraja, upoznavanje muškaraca na mjestima gdje ih inače ne biste tražili, mane i prednosti oženjenih muškaraca, problemi sa nezrelim muškarcima i donžuanima, samo su dio obrađenih tema u knjizi koja ženama govori kako da žive svoje živote i uživaju u njima.

Knjiga Seks i slobodna devojka je 1962, kada je prvi put objavljena, predstavljala pravi fenomen. Godinu dana se nalazila na svim listama bestselera. Objavljena je u 28 zemalja i prevedena na 16 jezika. Po njoj je snimljen i igrani film.

  • Originalni naziv: Sex and the Single Girl...
  • Prevodilac: Aleksandar Milajić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2004
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Prije nego što sam išta znala o seksu i Njujorku, čitala sam Seks i slobodnu devojku Helen Gerli Braun, nezaobilaznu knjigu koja će zauvijek postojati u životu, umu i libidu žena. Kim Katral, Seks i grad Mislili ste da pristojna neudata žena nema seksualni život? Razmislite još jednom, poručuje Helen Gerli Braun. Nevjerovatni bestseler koji je promijenio viđenje žena i potpuno uzdrmao konzervativno shvatanje ženske seksualnosti ponovo je u štampi. Aktuelna moda ženskog osamostaljenja nema nikakve veze sa ovom knjigom koja je promijenila čitavu naciju, ali i svijet. Glavna urednica Kosmopolitena, Helen Gerli Braun, objašnjava ženama kako da svoje živote ispune romantikom i privlačnim muškarcima. Stavovi u pogledu seksualnosti možda se i jesu promijenili, ali ženska umjetnost življenja nije. Ovdje ćete vidjeti kako da upoznate muškarce, oborite ih s nogu, pa im čak i namaknete burmu na prst. Ljepota koketovanja, uživanje u vezi od njenog početka do kraja, upoznavanje muškaraca na mjestima gdje ih inače ne biste tražili, mane i prednosti oženjenih muškaraca, problemi sa nezrelim muškarcima i donžuanima, samo su dio obrađenih tema u knjizi koja ženama govori kako da žive svoje živote i uživaju u njima. Knjiga Seks i slobodna devojka je 1962, kada je prvi put objavljena, predstavljala pravi fenomen. Godinu dana se nalazila na svim listama bestselera. Objavljena je u 28 zemalja i prevedena na 16 jezika. Po njoj je snimljen i igrani film.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter