Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.023

Facebook slicica

Katalog

Ukus poljupca egzotične Sake

Ukus poljupca egzotične Sake

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Heder Hejford


ISBN:

978-86-521-2260-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

V5752

Broj strana:

223

Težina:

380 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

10,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Ona je tajna Istoka, on miris mračne šume.

Udaje se najstarija ćerka ekscentričnog i bogatog vinara Ksavijera Sen Pjera, Sovinjon, a njene dve sestre Šardone i Merlo, čine sve što je u njihovoj moći da taj dan decenijama ostane zapamćen u kalifornijskoj dolini vina. Ksavijer u svom stilu na venčanje stiže helikopterom, ali to nije glavna senzacija. Niko ne može da pretpostavi kakvo će iznenađenje zaista da obeleži ovaj dan.

Ksavijer na svadbu dovodi Sake, svoju ćerku iz vanbračne veze sa magičnom Japankom, koju je godinama vešto skrivao od očiju javnosti i svojih najbližih. Sake, odrasla na ulicama San Franciska, lepa kao boginja Dalekog istoka, ima jezik i ponašanje mangupa, a tri sestre Sen Pjer dočekuju je na nož. Dovedena u novu sredinu protiv svoje i okružena bogatstvom osuđena je da se bori za sve što joj je neophodno.

Bil Dajmond je lokalni trgovac nekretninama, a jedina želja mu je da usreći svoje roditelje i skrasi se s nekom dobrom devojkom. Ovaj muškarac koji miriše na mračnu šumu i vreo začin pobudiće u Sake potrebu da se nađe u njegovom naručju. Blage naravi i pun strpljenja, on neprimetno biva opčinjen grubom i hirovitom lepoticom koja otkriva nepoznate staze do njegovog srca za koje ni sam nije znao.

  • Prevodilac: Dijana Đelošević
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2017
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ona je tajna Istoka, on miris mračne šume. Udaje se najstarija ćerka ekscentričnog i bogatog vinara Ksavijera Sen Pjera, Sovinjon, a njene dve sestre Šardone i Merlo, čine sve što je u njihovoj moći da taj dan decenijama ostane zapamćen u kalifornijskoj dolini vina. Ksavijer u svom stilu na venčanje stiže helikopterom, ali to nije glavna senzacija. Niko ne može da pretpostavi kakvo će iznenađenje zaista da obeleži ovaj dan. Ksavijer na svadbu dovodi Sake, svoju ćerku iz vanbračne veze sa magičnom Japankom, koju je godinama vešto skrivao od očiju javnosti i svojih najbližih. Sake, odrasla na ulicama San Franciska, lepa kao boginja Dalekog istoka, ima jezik i ponašanje mangupa, a tri sestre Sen Pjer dočekuju je na nož. Dovedena u novu sredinu protiv svoje i okružena bogatstvom osuđena je da se bori za sve što joj je neophodno. Bil Dajmond je lokalni trgovac nekretninama, a jedina želja mu je da usreći svoje roditelje i skrasi se s nekom dobrom devojkom. Ovaj muškarac koji miriše na mračnu šumu i vreo začin pobudiće u Sake potrebu da se nađe u njegovom naručju. Blage naravi i pun strpljenja, on neprimetno biva opčinjen grubom i hirovitom lepoticom koja otkriva nepoznate staze do njegovog srca za koje ni sam nije znao.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter