Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Oslobođeni

Oslobođeni

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: E L James


ISBN:

978-86-521-4411-2

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

na stanju

Šifra:

B7257

Broj strana:

792

Težina:

673 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

34,30 KM
na stanju

Razlog preporuke:

Pedeset nijansi - Oslobođeni iz Kristijanovog ugla

Kategorije:

Sadržaj:

Pedeset nijansi - Oslobođeni iz Kristijanovog ugla.

Oživite senzualnost, romansu i dramu kroz misli, osećanja i snove Kristijana Greja.

Kako je protekao Kristijanov razgovor s ocem o gospođi Robinson? Zašto se toliko uplašio kad je saznao da je Anastazija u drugom stanju? O čemu je razgovarao sa psihijatrom uoči venčanja? Šta mu je prolazilo kroz glavu kad je otkrio da je Ana uzela pet miliona dolara sa zajedničkog računa?

Svi koji su voleli Aninu i Kristijanovu ljubavnu priču uživaće u knjizi koja sve zaokružuje. E L Džejms pronicljivo i uverljivo predstavlja veliku završnicu uzbudljive trilogije iz Kristijanovog ugla. Nije se libila da dočara sve što ga najviše muči, čega se stidi i plaši. Kristijanovi košmari i razgovori s psihijatrom otkrivaju još jedan sloj njegove ličnosti. A upravo uvid u njegove misli čini tog namučenog mladog čoveka veoma neodoljivim.

Naravno, nijedna knjiga serijala Pedeset nijansi ne može da se zamisli bez strasti, tako da ne iznenađuje što u završnici varnice gotovo izleću sa stranica. E L Džejms je još jednom dokazala da je neprikosnovena kraljica erotske književnosti.

  • Prevodilac: Eli Gilić
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Pedeset nijansi - Oslobođeni iz Kristijanovog ugla. Oživite senzualnost, romansu i dramu kroz misli, osećanja i snove Kristijana Greja. Kako je protekao Kristijanov razgovor s ocem o gospođi Robinson? Zašto se toliko uplašio kad je saznao da je Anastazija u drugom stanju? O čemu je razgovarao sa psihijatrom uoči venčanja? Šta mu je prolazilo kroz glavu kad je otkrio da je Ana uzela pet miliona dolara sa zajedničkog računa? Svi koji su voleli Aninu i Kristijanovu ljubavnu priču uživaće u knjizi koja sve zaokružuje. E L Džejms pronicljivo i uverljivo predstavlja veliku završnicu uzbudljive trilogije iz Kristijanovog ugla. Nije se libila da dočara sve što ga najviše muči, čega se stidi i plaši. Kristijanovi košmari i razgovori s psihijatrom otkrivaju još jedan sloj njegove ličnosti. A upravo uvid u njegove misli čini tog namučenog mladog čoveka veoma neodoljivim. Naravno, nijedna knjiga serijala Pedeset nijansi ne može da se zamisli bez strasti, tako da ne iznenađuje što u završnici varnice gotovo izleću sa stranica. E L Džejms je još jednom dokazala da je neprikosnovena kraljica erotske književnosti.

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Pedeset nijansi - Oslobođeni iz Kristijanovog ugla

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter