Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Kako udovoljiti princu - Kraljevsko bratstvo 2

Kako udovoljiti princu - Kraljevsko bratstvo 2

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-953-58457-5-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

B6119

Broj strana:

352

Težina:

450 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

25,00 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Autorica bestselera Sabrina Jeffries donosi vam vatrenu priču od jednom od trojice polubraće koju plemstvo nerado prihvaća u svom društvu i njegovoj prilično neočekivanoj strastvenoj vezi.

Predivna lady Regina Tremaine nije bez razloga dobila nadimak Nemilosrdna dama, jer prosaca je bilo napretek, no sve ih je redom odbila zbog mračne tajne zbog koje se ne želi udati. Njezin brat, mladi i zaljubljeni vojvoda, udvara se Louisi North. A i Louisa ima brata, i to ne bilo kakvog, već zlogasnog Zmajskog Vikonta.

Marcus North, nezakoniti sin princa od Walesa i vikont Draker ima reputaciju čudovišta koje osvaja žene i zatim ih drži zarobljene u svom dvorcu, čineći s njima što ga je volja. Takve glasine izbacile su ga iz visokog društva, a na Regininu molbu da dopusti njezinom bratu udvarati se njegovoj sestri, Zmajski Vikont odgovara u svom stilu – može, ukoliko se ja mogu udvarati vama!

Pitanje je jednostavno – mogu li Ljepotica i Zvijer preživjeti pravo udvaranje uz snažnu strast koja prijeti izazvati skandal stoljeća?

  • Prevodilac: Zrinka Budak
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2020
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x200
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Autorica bestselera Sabrina Jeffries donosi vam vatrenu priču od jednom od trojice polubraće koju plemstvo nerado prihvaća u svom društvu i njegovoj prilično neočekivanoj strastvenoj vezi. Predivna lady Regina Tremaine nije bez razloga dobila nadimak Nemilosrdna dama, jer prosaca je bilo napretek, no sve ih je redom odbila zbog mračne tajne zbog koje se ne želi udati. Njezin brat, mladi i zaljubljeni vojvoda, udvara se Louisi North. A i Louisa ima brata, i to ne bilo kakvog, već zlogasnog Zmajskog Vikonta. Marcus North, nezakoniti sin princa od Walesa i vikont Draker ima reputaciju čudovišta koje osvaja žene i zatim ih drži zarobljene u svom dvorcu, čineći s njima što ga je volja. Takve glasine izbacile su ga iz visokog društva, a na Regininu molbu da dopusti njezinom bratu udvarati se njegovoj sestri, Zmajski Vikont odgovara u svom stilu – može, ukoliko se ja mogu udvarati vama! Pitanje je jednostavno – mogu li Ljepotica i Zvijer preživjeti pravo udvaranje uz snažnu strast koja prijeti izazvati skandal stoljeća?

Dodatne informacije

Izdavač Naklada Neptun
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter