Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.254

Facebook slicica

Katalog

Grey

Grey

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: E L James


ISBN:

978-9958-32-206-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

M3880

Broj strana:

506

Težina:

720 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

19,90 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Pedeset nijansi sive kroz oči Christiana Greya!
Upoznajte svijet Pedeset nijansi iz perspektive Christiana Greya! Prateći njegove misli, razmišljanja i snove, E L James nudi potpuno novi pogled na ljubavnu priču koja je očarala milijune čitatelja diljem svijeta.

Christian Grey apsolutni je gospodar svog života; njegov svijet je uredan, discipliniran, ali i potpuno prazan, sve do trenutka dok mu u ured, i život, doslovce ne upadne mlada Anastasia Steele. Iako se trudi kontrolirati i tom događaju ne pridavati puno pažnje, Christian se zatekne uvučen u vrtlog emocija koje ni sam nije u stanju razumjeti.
Ali... Ne može im ni odolijeti.

Za razliku od svih prijašnjih žena u njegovom životu, stidljiva i povučena Anastasia uspijeva prodrijeti do njegovog ledenog i napaćenog srca.
No, može li ta plaha djevojka rastjerati demone iz njegove prošlosti, demone koji ga progone svake večeri?
I kako će reagirati na njegove mračne seksualne želje, opsesivnu potrebu za dominacijom i duboku mržnju prema samome sebi?
Za svemogućeg Greya to postaje pitanje opstanka.

  • Originalni naziv: Grey
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2015
  • Jezik: Hrvatski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 160x240
  • Zemlja porijekla: Hrvatska
  • Stanje: Nova

Detalji

Pedeset nijansi sive kroz oči Christiana Greya! Upoznajte svijet Pedeset nijansi iz perspektive Christiana Greya! Prateći njegove misli, razmišljanja i snove, E L James nudi potpuno novi pogled na ljubavnu priču koja je očarala milijune čitatelja diljem svijeta. Christian Grey apsolutni je gospodar svog života; njegov svijet je uredan, discipliniran, ali i potpuno prazan, sve do trenutka dok mu u ured, i život, doslovce ne upadne mlada Anastasia Steele. Iako se trudi kontrolirati i tom događaju ne pridavati puno pažnje, Christian se zatekne uvučen u vrtlog emocija koje ni sam nije u stanju razumjeti. Ali... Ne može im ni odolijeti. Za razliku od svih prijašnjih žena u njegovom životu, stidljiva i povučena Anastasia uspijeva prodrijeti do njegovog ledenog i napaćenog srca. No, može li ta plaha djevojka rastjerati demone iz njegove prošlosti, demone koji ga progone svake večeri? I kako će reagirati na njegove mračne seksualne želje, opsesivnu potrebu za dominacijom i duboku mržnju prema samome sebi? Za svemogućeg Greya to postaje pitanje opstanka.

Dodatne informacije

Izdavač VBZ
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter