Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Sedam sunčanih dana

Sedam sunčanih dana

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Kris Menbi


ISBN:

86-7436-278-8

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

N0201

Broj strana:

316

Težina:

420 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

13,00 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Vedro i prepuno sunca, mora, peska i seksa.
HELLO!
TRI PRIJATELJICE PRED SUDBINSKIM KORAKOM.
Otkako je Rejčel Bakli najavila da uskoro izgovara sudbonosno da, njene najbolje prijateljice – Jaslin i Keri En – jedva čekaju da joj prirede pravi ispraćaj. I to ne u nekakvom zadimljenom baru s drugorazrednim muškim striptizom. Umesto toga, njih tri će provesti „djevojačku nedjelju“ u Turskoj, u luksuznom okruženju Egejskog kluba.

Trebalo bi da to bude savršeno putovanje. Ali sve tri djevojke nose sa sobom mnogo više od onoga što im je stalo u kofer. Dok Rejčel uzbuđeno i nestrpljivo iščekuje dan svog vjenčanja, Keri En se pita zašto je jadi zbog propalog braka nisu napokon prošli kad je stiglo riješenje o razvodu, a Jaslin razmišlja da li će ikada biti spremna da se uda za Juena, mladića s kojim je u vezi.

Dodajte svemu tome besplatne koktele u neograničenim količinama, seksualno nezajažljive zaposlene u klubu i preterivanje sa sunčanjem, i najednom „pobeći od svega“ zapreti da se pretvori u „ostati bez svega“. Može li čvrsto prijateljstvo triju devojaka preživeti samo sedam sunčanih dana?

  • Prevodilac: Žermen Filipović
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2005
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 130x200
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vedro i prepuno sunca, mora, peska i seksa. HELLO! TRI PRIJATELJICE PRED SUDBINSKIM KORAKOM. Otkako je Rejčel Bakli najavila da uskoro izgovara sudbonosno da, njene najbolje prijateljice – Jaslin i Keri En – jedva čekaju da joj prirede pravi ispraćaj. I to ne u nekakvom zadimljenom baru s drugorazrednim muškim striptizom. Umesto toga, njih tri će provesti „djevojačku nedjelju“ u Turskoj, u luksuznom okruženju Egejskog kluba. Trebalo bi da to bude savršeno putovanje. Ali sve tri djevojke nose sa sobom mnogo više od onoga što im je stalo u kofer. Dok Rejčel uzbuđeno i nestrpljivo iščekuje dan svog vjenčanja, Keri En se pita zašto je jadi zbog propalog braka nisu napokon prošli kad je stiglo riješenje o razvodu, a Jaslin razmišlja da li će ikada biti spremna da se uda za Juena, mladića s kojim je u vezi. Dodajte svemu tome besplatne koktele u neograničenim količinama, seksualno nezajažljive zaposlene u klubu i preterivanje sa sunčanjem, i najednom „pobeći od svega“ zapreti da se pretvori u „ostati bez svega“. Može li čvrsto prijateljstvo triju devojaka preživeti samo sedam sunčanih dana?

Dodatne informacije

Izdavač Laguna
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter