Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.025

Facebook slicica

Katalog

Sedam godina kasnije

Sedam godina kasnije

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Gijom Muso


ISBN:

978-86-7710-913-4

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

K8082

Broj strana:

279

Težina:

290 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

14,50 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Od elegantnih pariskih ulica do samog srca Amazona, ovaj briljantno napisani triler povešće vas u neponovljivu avanturu, prepunu napetosti i nezamislivih obrta.

Boem i umjetnica žestoke naravi, Niki će unijeti vihor svježine u Sebastijanov stabilan i besprijekorno uređen život. Iako su oličenje potpune suprotnosti, ljubav će planuti između njih nevjerovatnim intenzitetom. Ubrzo će se vjenčati i dobiti blizance: Kamilu i Džeremija.

Ali brak neminovno kreće ka gorkom kraju: optužbe, afere, prezir… Nakon burnog razvoda, oba roditelja dobiće starateljstvo nad jednim djetetom - Sebastijan će kćerku vrlo strogo odgajiti, dok će se Niki držati popustljivog stava prema sinovljevim nestašlucima.

Godine neosjetno prolaze. Oboje će ponovo izgraditi svoj život, što dalje jedno od drugog. Onda jednog dana Džeremi nestaje. Da li je pobjegao od kuće? Ili je kidnapovan? Niki nema izbora – mora da se obrati za pomoć bivšem mužu koga skoro da nije videla sedam godina. Kako bi spasli ono što im je najdragocjenije, Sebastijan i Niki moraju da ujedine snage i krenu u potragu za sinom. Dok blizina čini svoje, oni će ponovo osjetiti bliskost kakvu su davno iskusili i zapitati se da li je zaista sve zauvijek izgubljeno…

  • Originalni naziv: Sept ans Apres
  • Prevodilac: Svetlana Marinković
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x210
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Od elegantnih pariskih ulica do samog srca Amazona, ovaj briljantno napisani triler povešće vas u neponovljivu avanturu, prepunu napetosti i nezamislivih obrta. Boem i umjetnica žestoke naravi, Niki će unijeti vihor svježine u Sebastijanov stabilan i besprijekorno uređen život. Iako su oličenje potpune suprotnosti, ljubav će planuti između njih nevjerovatnim intenzitetom. Ubrzo će se vjenčati i dobiti blizance: Kamilu i Džeremija. Ali brak neminovno kreće ka gorkom kraju: optužbe, afere, prezir… Nakon burnog razvoda, oba roditelja dobiće starateljstvo nad jednim djetetom - Sebastijan će kćerku vrlo strogo odgajiti, dok će se Niki držati popustljivog stava prema sinovljevim nestašlucima. Godine neosjetno prolaze. Oboje će ponovo izgraditi svoj život, što dalje jedno od drugog. Onda jednog dana Džeremi nestaje. Da li je pobjegao od kuće? Ili je kidnapovan? Niki nema izbora – mora da se obrati za pomoć bivšem mužu koga skoro da nije videla sedam godina. Kako bi spasli ono što im je najdragocjenije, Sebastijan i Niki moraju da ujedine snage i krenu u potragu za sinom. Dok blizina čini svoje, oni će ponovo osjetiti bliskost kakvu su davno iskusili i zapitati se da li je zaista sve zauvijek izgubljeno…

Dodatne informacije

Izdavač Alnari
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter