Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.231

Facebook slicica

Katalog

Savremeni marketing vođen veštačkom inteligencijom

Savremeni marketing vođen veštačkom inteligencijom

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

9788673105741

Ilustracija:

Da - crno-bijelo

Izdavač:

Dostupnost:

do 7 dana

Šifra:

D1931

Broj strana:

330

Težina:

900 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

39,90 KM
do 7 dana

Kategorije:

Sadržaj:

Vaš vodič da postanete marketinški guru i koristite veliki broj modernih tehnologija za vaš brend

Ključne funkcije

Najbolje vodeće marketinške tehnike i primeri uspeha i neuspeha brenda iz stvarnog sveta.
Vodeće alatke veštačke inteligencije, smernice i šabloni za marketing, prodaju i uspeh kupaca.
Napredni oblici marketinga, kao što su potrošačka neuronauka, subliminalni marketing i virtuelno oglašavanje.
Opis

Kako neka preduzeća mogu da prežive vekove dok stotine propadaju svake godine - od mikro preduzeća do globalnih brendova? Putovanje brenda ka rastu i održavanju lojalnih pristalica jedna je od bezvremenskih osnova za svaku kompaniju koju njeni korisnički timovi moraju da znaju.

Knjiga „Savremeni marketing vođen veštačkom inteligencijom“ je kompletna, jer uzima u obzir perspektivu kupaca da bi se sagledale najbolje tehnike, vodeće strategije, tehnologije i njihovo vreme kako bi se maksimizirala vrednost brenda. Na početku knjige ćemo pregledati putovanje brenda, način funkcionisanja marketinga, prodaje i uspeh kupca u svakoj fazi i zašto je veštačka inteligencija u ovoj oblasti postala potreba. Zatim razmatramo svaku fazu, pri čemu učimo kako da izvršimo validaciju proizvoda, da definišemo brend, da proširimo vidljivost brenda i da pretvorimo kupce u obožavaoce, pomoću marketinških tehnika vođenih veštačkom inteligencijom za kanale, naloge, referale, poslovnice, influensere, društvene medije i mnoge druge. U svakoj fazi se naglašavaju priče o brendu i kako se operativna automatizacija i uvidi mogu iskoristiti za marketing. Knjigu završavamo smernicama za pripremu trgovaca za veštačku inteligenciju, pa čak i za procenu njenog uticaja na njihove poslove.

Kada pročitate knjigu u celosti, znaćete da pokrenete svoj organizacioni rast i steknete profesionalnu prednost, tako što ćete biti spremni za eru veštačke inteligencije.

Šta ćete naučiti

Saznajte kako marketing, prodaja i uspeh kupaca funkcionišu zajedno da bi definisali brend i povećali bazu kupaca.
Naučite kako da kreirate prepoznatljivost brenda, kredibilitet, angažovanje, prijemčivost i rezonanciju da biste optimizovali kapital brenda.
Napravite robusan marketinški plan i savršeno tempirajte različite marketinške inicijative, od digitalnih kanala do neuronauke.
Saznajte kada, kako i koje alatke veštačke inteligencije da primenite u marketingu, prodaji i operacijama uspeha kupaca

  • Prevodilac: Slavica Prudkov
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2022
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 170x250
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Vaš vodič da postanete marketinški guru i koristite veliki broj modernih tehnologija za vaš brend Ključne funkcije Najbolje vodeće marketinške tehnike i primeri uspeha i neuspeha brenda iz stvarnog sveta. Vodeće alatke veštačke inteligencije, smernice i šabloni za marketing, prodaju i uspeh kupaca. Napredni oblici marketinga, kao što su potrošačka neuronauka, subliminalni marketing i virtuelno oglašavanje. Opis Kako neka preduzeća mogu da prežive vekove dok stotine propadaju svake godine - od mikro preduzeća do globalnih brendova? Putovanje brenda ka rastu i održavanju lojalnih pristalica jedna je od bezvremenskih osnova za svaku kompaniju koju njeni korisnički timovi moraju da znaju. Knjiga „Savremeni marketing vođen veštačkom inteligencijom“ je kompletna, jer uzima u obzir perspektivu kupaca da bi se sagledale najbolje tehnike, vodeće strategije, tehnologije i njihovo vreme kako bi se maksimizirala vrednost brenda. Na početku knjige ćemo pregledati putovanje brenda, način funkcionisanja marketinga, prodaje i uspeh kupca u svakoj fazi i zašto je veštačka inteligencija u ovoj oblasti postala potreba. Zatim razmatramo svaku fazu, pri čemu učimo kako da izvršimo validaciju proizvoda, da definišemo brend, da proširimo vidljivost brenda i da pretvorimo kupce u obožavaoce, pomoću marketinških tehnika vođenih veštačkom inteligencijom za kanale, naloge, referale, poslovnice, influensere, društvene medije i mnoge druge. U svakoj fazi se naglašavaju priče o brendu i kako se operativna automatizacija i uvidi mogu iskoristiti za marketing. Knjigu završavamo smernicama za pripremu trgovaca za veštačku inteligenciju, pa čak i za procenu njenog uticaja na njihove poslove. Kada pročitate knjigu u celosti, znaćete da pokrenete svoj organizacioni rast i steknete profesionalnu prednost, tako što ćete biti spremni za eru veštačke inteligencije. Šta ćete naučiti Saznajte kako marketing, prodaja i uspeh kupaca funkcionišu zajedno da bi definisali brend i povećali bazu kupaca. Naučite kako da kreirate prepoznatljivost brenda, kredibilitet, angažovanje, prijemčivost i rezonanciju da biste optimizovali kapital brenda. Napravite robusan marketinški plan i savršeno tempirajte različite marketinške inicijative, od digitalnih kanala do neuronauke. Saznajte kada, kako i koje alatke veštačke inteligencije da primenite u marketingu, prodaji i operacijama uspeha kupaca

Dodatne informacije

Izdavač Kompjuter biblioteka
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter