Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!

Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.024

Facebook slicica

Katalog

Šaptač

Šaptač

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika

Pisac: Donato Karizi


ISBN:

978-86-10-00644

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

K9024

Broj strana:

360

Težina:

370 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

16,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Ne pomaže ti da znaš kako. Ne vrijedi ti da shvatiš zašto. Nije ti dovoljno da otkriješ ko. On je već korak ispred.

Otkiven je stravičan zločin: šest odsječenih ruku poređano je u misteriozan krug i zakopano na proplanku u šumi. Pet pripada djevojkama koje se vode kao nestale. Šesta ruka tek treba da bude identifikovana. Najstrašnije od svega jeste to što tijela djevojaka, bilo da su žive ili mrtve, nigdje nisu pronađena.

Iskusna istražiteljka Mila Vaskez i Goran Gavila, uznemirujuće intuitivni kriminolog, pokušavaju da proniknu u zagonetku: vjeruju da su uspjeli da pronađu pravog osumnjičenog, sve dok se ne pokaže da zapravo ne postoji održiva veza između njega i svih nestalih djevojaka, osim prve. Drugi slučaj kidnapovanja upućuje u potpuno drugačijem smjeru, stvarajući više pitanja nego odgovora.

Mila i Goran počinju da sumnjaju da je slučaj dodijeljen baš njima kako bi preuzeli odgovornost kada se istraga pokaže kao beznadežna. Da li je sve samo slučajnost? Ili neko kopira prethodno ubistvo? Opsjednuti slučajem, koji postaje sve napetiji i komplikovaniji, dvoje istražitelja shvataju da ne smiju vjerovati nikome – osim jedno drugom.

  • Izdanje: 1
  • Godina: 2013
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 140x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Ne pomaže ti da znaš kako. Ne vrijedi ti da shvatiš zašto. Nije ti dovoljno da otkriješ ko. On je već korak ispred. Otkiven je stravičan zločin: šest odsječenih ruku poređano je u misteriozan krug i zakopano na proplanku u šumi. Pet pripada djevojkama koje se vode kao nestale. Šesta ruka tek treba da bude identifikovana. Najstrašnije od svega jeste to što tijela djevojaka, bilo da su žive ili mrtve, nigdje nisu pronađena. Iskusna istražiteljka Mila Vaskez i Goran Gavila, uznemirujuće intuitivni kriminolog, pokušavaju da proniknu u zagonetku: vjeruju da su uspjeli da pronađu pravog osumnjičenog, sve dok se ne pokaže da zapravo ne postoji održiva veza između njega i svih nestalih djevojaka, osim prve. Drugi slučaj kidnapovanja upućuje u potpuno drugačijem smjeru, stvarajući više pitanja nego odgovora. Mila i Goran počinju da sumnjaju da je slučaj dodijeljen baš njima kako bi preuzeli odgovornost kada se istraga pokaže kao beznadežna. Da li je sve samo slučajnost? Ili neko kopira prethodno ubistvo? Opsjednuti slučajem, koji postaje sve napetiji i komplikovaniji, dvoje istražitelja shvataju da ne smiju vjerovati nikome – osim jedno drugom.

Dodatne informacije

Izdavač Vulkan izdavaštvo
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter