Dostavljamo i u SAD!

Cijena dostave | Vrste plaćanja

+387 35 225 027

point@knjiga.ba

Dobrodošli!

Molimo prijavite se ili napravite svoj profil!



Slika knjizicaProizvoda u bazi

35.204

Facebook slicica

Katalog

Samo u tvojim snovima - Tračara 9

Samo u tvojim snovima - Tračara 9

Kliknite dva puta da vidite sliku u normalnoj rezoluciji

Zoom Out
Zoom In

Više slika


ISBN:

978-86-7702-205-1

Ilustracija:

Ne

Izdavač:

Dostupnost:

rasprodano

Šifra:

V4472

Broj strana:

240

Težina:

359 g

Cijena:

Dostupnost: Na stanju

12,50 KM
rasprodano

Kategorije:

Sadržaj:

Dobro došli još jednom u bogati dio Njujorka, gdje smo moji prijatelji i ja najveće zvijezde... bez obzira na to da li nas kamere snimaju ili ne.

Uđite u svijet Tračare - svijet VIP ličnosti i glamuroznih zabava zastrtih crvenim tepihom, gdje će vas njihova visočanstva ljubomora i izdaja uvrstiti na listu dobrodošlih zvanica... ako već niste na njoj.

Reflektori, kamere, skandal! Holivud svečano ulazi u naš grad, a S se priprema za svoje veliko i premijerno pojavljivanje na velikom platnu. Priča se da se iza kamera već uveliko ljubaka sa svojim filmskim partnerom, T. A šta to znači za N, jer ako je on slobodan, šta će biti sa B? Naravno, i pored toga što je ona već u Londonu, gdije neobavezno očijuka sa mladićem plave krvi, N će uvijek imati počasno mijesto najpoželjnijeg frajera u mojoj knjizi... ili u mom filmu. A sada se udobno zavalite, opustite i uživajte!

Znate da me volite,
Tračara

  • Originalni naziv: Only in your dreams
  • Izdanje: 1
  • Godina: 2012
  • Jezik: Srpski jezik
  • Vrsta uveza: Meki uvez
  • Pismo: Latinica
  • Veličina: 145x205
  • Zemlja porijekla: Srbija
  • Stanje: Nova

Detalji

Dobro došli još jednom u bogati dio Njujorka, gdje smo moji prijatelji i ja najveće zvijezde... bez obzira na to da li nas kamere snimaju ili ne. Uđite u svijet Tračare - svijet VIP ličnosti i glamuroznih zabava zastrtih crvenim tepihom, gdje će vas njihova visočanstva ljubomora i izdaja uvrstiti na listu dobrodošlih zvanica... ako već niste na njoj. Reflektori, kamere, skandal! Holivud svečano ulazi u naš grad, a S se priprema za svoje veliko i premijerno pojavljivanje na velikom platnu. Priča se da se iza kamera već uveliko ljubaka sa svojim filmskim partnerom, T. A šta to znači za N, jer ako je on slobodan, šta će biti sa B? Naravno, i pored toga što je ona već u Londonu, gdije neobavezno očijuka sa mladićem plave krvi, N će uvijek imati počasno mijesto najpoželjnijeg frajera u mojoj knjizi... ili u mom filmu. A sada se udobno zavalite, opustite i uživajte! Znate da me volite, Tračara

Dodatne informacije

Izdavač Čarobna knjiga
Preporuka Ne

Tagovi Proizvoda

Koristite razmak za odvajanje oznaka. Koristite jednostruke navodnike (') za fraze

Moja korpa

Nemate proizvoda u svojoj Korpi.

Reklama

Newsletter